o_O01 Posted February 22, 2011 Report Share Posted February 22, 2011 (edited) Am cumparat o placa de baza de la un baiat de pe computergames si dupa o luna sa defectat...asta a fost in noiembrie, am trimiso inapoi la vanzator care a duso la garantie, si pana acum ma tot amanat si imi spunea ca nu a primit nici un raspuns de la ei. Saptamana trecuta am sunat si m-am dat drept cel care a cumparat placa de baza initial si baiatul de acolo mi-a spus ca placa a fost ridicata dupa o saptamana de 2 baieti...Ce pot sa le fac inafara sa ma duc pe ei sa ii omor?...nu am chef sa rascolesc un oras intreg pentru 2 ratati.Pe unul dintre ei il cheama Popescu Flavian ,ID Yahoo : don_flavi Celalalt se numeste Vlad Chiper http://mt-mt.hi5.com/friend/p36477822--Vlad_Chiper--htmlAmandoi sunt din Petrosani. Edited February 22, 2011 by o_O01 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlStar Posted February 22, 2011 Report Share Posted February 22, 2011 Cin' te-o pus sa cumperi de la el/ei? Tranzactiile pe net, intre 2 persoane, aflate in colturi opuse ale tarii, sunt foarte riscante. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shauru Posted February 22, 2011 Report Share Posted February 22, 2011 ti-a luat teapa:D .... nu cred ca mai recuperezi ceva.! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blech Posted February 22, 2011 Report Share Posted February 22, 2011 ramane doar varianta cu ruptul capului Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xander Posted February 22, 2011 Report Share Posted February 22, 2011 Du-te la politie si fa plangere, o sa iti primesti banii sau placa de baza inapoi (pana la urma... dar o sa dureze) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonny Posted February 22, 2011 Report Share Posted February 22, 2011 Si daca pui poza cu aia ce te astepti? Sa ne luam fiecare cate o cagula si o telescopica si sa-i cautam pentru tine? Jet ca puti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
doi Posted February 22, 2011 Report Share Posted February 22, 2011 Asa se intampla cand cumparati ciurucuri si va caliciti la 1-2 milioane,asta sa-ti fie invatare de minte,oricum ai 2 variante , ori iti faci singur dreptate,ori te duci la sectia de politie depui o reclamatie scrisa sustinuta de un martor pe propria raspundere (si semnata) apoi astepti sa-si faca politia datoria,ar mai fi si a 3-a varianta,iti bagi pula in tot si mergi mai departe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazaBoY Posted February 22, 2011 Report Share Posted February 22, 2011 Am cumparat o placa de baza de la un baiat de pe computergames si dupa o luna sa defectat...asta a fost in noiembrie, am trimiso inapoi la vanzator care a duso la garantie, si pana acum ma tot amanat si imi spunea ca nu a primit nici un raspuns de la ei. Saptamana trecuta am sunat si m-am dat drept cel care a cumparat placa de baza initial si baiatul de acolo mi-a spus ca placa a fost ridicata dupa o saptamana de 2 baieti...Ce pot sa le fac inafara sa ma duc pe ei sa ii omor?...nu am chef sa rascolesc un oras intreg pentru 2 ratati.Pe unul dintre ei il cheama Popescu Flavian ,ID Yahoo : don_flavi Celalalt se numeste Vlad Chiper hi5 - Vlad ChiperAmandoi sunt din Petrosani.Salut eu il cunosc Popescu Flavian am cumparat de la el un lcd daca vrei merg ii rup capu ca stiu unde sta adresa bloc tot Sunt din Petrosani si eu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick Posted February 22, 2011 Report Share Posted February 22, 2011 Asta e daca te zgarma sa cumperi de pe forumuri, ii pute-ai spune respectivului sa puna produsul pe okazii, era mult mai sigur si aveai dovada ca respectivul ti-a vandut acel produs. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quid Posted February 22, 2011 Report Share Posted February 22, 2011 singura metoda e sa te duci sa le rupi capu )pfoooai ce cocalari i-as bate numa in gura ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...