Jump to content
amphy

$cat /home/amphy/hey.to.rst ^-^

Recommended Posts

Posted

Culoarea ochilor mei variaza un pic intre albastru si gri, probabil sunt eu nebuna sau probabil e lumina, dar chiar se schimba culoarea ochilor mei cateodata :3

Posted

bine ai venit!

ne pare bine sa avem o fata printre boi... vroiam sa Zic noi :)

1. ai grija la smecherasi astia ca te ard cu cookie stealer cand nu te astepti

2. scaneZa tot ce pare suspect inainte sa ruleZi sau ruleaZa in masina virtuala.

Posted (edited)

Mersi pentru sfaturi blech, dar ti-am mai zis, nu sunt paralela in domeniu <3

Chiar imi pare bine ca am gasit o comunitate romaneasca cu ce imi place mie cel mai mult ^^

Asculta cineva muzica in general techno, electronic and all that stuff? ^^ (Aphex twin, Autechre, deadmau5, Skrillex, Daft Punk) m-am plictisit de playlistul meu si cum suntem intre prieteni aici, as vrea niste idei <3

Am facut si 10 posturi vad, pot sa cer si ajutor(cu muzica mea) ; ))

Edited by amphy
Posted (edited)
Mersi pentru sfaturi blech, dar ti-am mai zis, nu sunt paralela in domeniu <3

Nu am spus tits or gtfo, chiar am spus ca in sfarsit o fata posesoare de ?â?e si-a facut aparitia. Felicitari pentru cunostinte & corp. Ai grija la fapperi.

Edit :

Edited by pr00f
Posted (edited)

-ia un ciocan si sfarama pastilele, apoi trage praful pe nas- i like both :*

@pr00f Cand am enumerat trupele care imi plac, am fost serioasa, am toata discografia lor : )

Edited by amphy
Posted

Multumesc, sunt chiar fericita, ma gandeam ca o sa gasesc numai fapperi si aici, mult respect forumului, chiar o sa stau si o sa ma implic aici, o sa incerc sa imi dezvolt si sa impart cunostintele pe care le detin <3

Edit: sunt pe internet de la 4 ani, stiu de hackforums, imi da iluzia de skiddareala, dar are si partile sale bune =^-^=

Posted (edited)

:3 cine e pax si ce o sa imi faca? : (

btw i have a boyfriend, el m-a tras pe forumul asta, e un user aici

Edit: ma duc sa mananc, nu o sa postez o vreme deci, have fun there boys ^.^

Edited by amphy
Posted
;)) fata pe rst, vezi ca sunt multi labari infecti care o sa se dea pe langa tine, deja ala cum a vazut poza a schimbat plansa... oricum bafta, desi o sa iei un BAN cat casa cand intra nemessis, cel putin asa scrie in regulament.
Posted

vrea dovada omu:)) ce om parsiv:)):D

imi pare rau dar mi-a zis sa nu va trimit poze intime cu noi 2:))

ma rog ea mi-a si zis sa nu zic nimanui de pe forum ca suntem impreuna de 3 luni dar ea a zis:D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...