Yolanda Posted February 22, 2011 Report Posted February 22, 2011 Azi in jurul orei 17 am coborat jos cu gandul de a cumpara o cartela de 10 euro pe vodafone ca sa-mi cumpar si eu un domeniu.Bun am coborat,m-am dus la un magazin cu gresie-faianta unde stiu ca vand si cartele reincarcabile foarte ieftine.Pretul pentru cartela de 10 euro era 560 de mii.I-am cerut vanzatorului o cartela reincarcabila vodafone si m-a intrebat (daca e surd) orange vodafone de care si iam spus clar si tare VODAFONE.Mi-a luat banii a scos cartela,bonul.Am ajuns acasa sa incarc telefonul cand ma uit pe fisa scria ORANGE.Am coborat inapoi si l-am rugat sa ami schimbe cartela ca am cerut VODAFONE.Si a spus CA AM CERUT ORANGE si nu se poate cica cunoaste tactica asta nu stiu ce au mai incercat 4 oameni si a fost atentionat de politie paypoint bla bla:| ati mai vazut asa prostie in Romania asta? probabil credea ca am folosit cartela si acum vreau sa-l mai fur de 10 euro ... dar i-am zis sa o foloseasca sa vada ca nu e folosita si n-a vrut nu ma mai intorc in viata mea la dobitocul ala. Quote
tiodr Posted February 22, 2011 Report Posted February 22, 2011 a fost si greseala ta ca trebuia sa te uiti pe ce ti-a dat el. plm si el a gresit dar na , plm om surd , aproape ca bate suta la ani, ce sa ii ceri? Quote
Yolanda Posted February 22, 2011 Author Report Posted February 22, 2011 Nu depasea 30 de ani si ma grabeam ca stiam ca e frig afara..a avut noroc ca eram prea bine dispus ...daca nu eram il bateam de ramanea fara dinti in gura Quote
tiodr Posted February 22, 2011 Report Posted February 22, 2011 a pai daca e pe asa trebuia sa faci mare scandal, daca era vrun babac ziceam si eo, dar plm la 30 de ani dal in masa ce naiba Quote
Yolanda Posted February 22, 2011 Author Report Posted February 22, 2011 Nu lasa-l fac eu vreo reclamatie ceva daca pot:)) daca nu...mardeala ca e buna Quote
tiodr Posted February 22, 2011 Report Posted February 22, 2011 ce reclamatie ma, pt 10 euro vb cu cnv sa imi faca rost de o telescopica si il asteptam dupa serviciu Quote
roby2123 Posted February 22, 2011 Report Posted February 22, 2011 iti cumpar eu codul orange la jumate de pret. ai mesaj pe privat. Quote
Yolanda Posted February 22, 2011 Author Report Posted February 22, 2011 Nu este nevoie,are fratemiu cartela Orange si tot iau domeniul ... Quote
roby2123 Posted February 22, 2011 Report Posted February 22, 2011 ok si atunci de ce ai mai postat? Quote
Yolanda Posted February 22, 2011 Author Report Posted February 22, 2011 Sa vada lumea prostii...din Romania Quote
culay Posted February 22, 2011 Report Posted February 22, 2011 @Yolanda:Bai Rambo,de ce nu te uiti peste fisa,sa vezi ce scrie acolo Vodafone/Orange/Bmw/CarutaMai ales ca ai avut si mici neintelegeri cu angajatul! Quote
ZORRO19 Posted February 23, 2011 Report Posted February 23, 2011 Sa vada lumea prostii...din RomaniaAuuuu pai si iti faci reclama proasta? Quote
DarkIceee Posted February 23, 2011 Report Posted February 23, 2011 Cat de duce si pe tine capu ma Yolanda ?? Ii zici la om sa il incerce sa vadaca nu o fost folosit ?? Ce o sa faca dupaia o sa iasa in gaura 10 euro ca doar ii are el pe telefon o sa ii dea la urmatoru client de pe telefonu lui sau ce ?? Data viitoare te uiti ce cumperi Quote
The Crow Posted February 23, 2011 Report Posted February 23, 2011 Afl? ?i tu unde st?, ?i pune-i petarde sub pre? la 12 noaptea, ce po?i face? Dac? omul era surd, n-a în?eles, nici tu n-ai fost atent, asta e . Totu?i, ?i eu am avut de aface cu oameni d??tia, i-am evitat cât am putut de mult. Quote