Yolanda Posted February 22, 2011 Report Posted February 22, 2011 Vreau sa-mi cumpar un domeniu hostat cu 10 euro...si fara sa trimit sms sau apel ci sa scriu acolo codul de reincarcare al cartelei valorice...cunoasteti vreun site ? Quote
luke999 Posted February 22, 2011 Report Posted February 22, 2011 as vrea si eu asa ceva...(nici eu nu am gasit) Quote
blech Posted February 22, 2011 Report Posted February 22, 2011 da pt ce cacat atata bataie de cap? cand exista alea prin sms... ce pula mea va e frica sa faceti de pe cartela voastra personala ceva ca va prinde pt 10euro? Quote
The Crow Posted February 23, 2011 Report Posted February 23, 2011 Cu tot respectul , sper s? nu fiu off-topic, dar este o absurditate ceea ce ceri, la ce vrei s? pl?te?ti prin cod de reînc?rcare nu în?eleg, nu are nicio logic? când po?i pl?ti prin sms, ce vrei s? nu afle maic?-ta c? ?i-ai cump?rat domeniu ? PS: Am eu un prieten care vinde domenii (orice domeniu în afar? de .ro) cu 2€, pentru id trimite-mi un pm, la fel ?i ceial?i care v? place oferta, sper s? nu se considere un fel de reclam? ceea ce fac, toate cele bune! Quote
dirtrock Posted February 23, 2011 Report Posted February 23, 2011 este prin cod de reincarcare dasta la vodafone.. si domeniu.ro ....cred Quote