bosny Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 Recent am mai descoperit inca un telefon care are accelas bug. Functioneaza perfect insa ramane mult prea repede fara baterie, am mai facut niste modificari de genul telefonul victimei sa treaca automat pe modul handsfree pentru o calitate mult mai buna a sunetului.In momentul in care suni daca nu are vre-un ton de apel la maxim auzi ce se vb in jur de 1m.In momentul in care esti sunat auzi ce se vb pe raza de 3m.Telefonul nu poate fi interceptat intr-un cuvant nu ti se poate inregistra convorbirea, pentru ca centrala este pacalita sa creada ca convorbirea nu a inceput din acest motiv nici nu esti taxat, deci vb moka.Cea mai tare faza este ca nu poti fi ascultat cv vb la telefon asta este ideal ptr oameni certati cu legea sau "vamesi" Ptr demonstratii sau troc de cunostinte imi pute-ti lasa un pm cu id de messenger sau cu nr de tel Promit ca nu o sa va ascult telefoanele ! Ma angajez sa fac primul demonstratia ! 1 Quote
hihahi Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 spune si tu aici despre ce telefon e vorba, sa ne cumparam si noi, ca deh, sa nu mai aiba ce asculta aia din insula serpilor sau: varianta mai interesanta, sa nu mai intram la complicitate Quote
famouz Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 are si mama ta telefon de vanzare?cu cat il da.. Quote
bosny Posted February 25, 2011 Author Report Posted February 25, 2011 are si mama ta telefon de vanzare?cu cat il da..Ba nu are de vanzare ! App maicata ce mai face? Quote
player81 Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 Ce misto ... cred ca telefonul ala umbla la el cu o ruleta si-si zice: "Acum sunt sunat, hai sa masor 1 m si de restul nu ma intereseaza. Data viitoare o sa sun eu ca sa pot sa folosesc si lungimea de 3 m la ruleta asta"Bosny: mai bine incearca o ruleta ... ruseasca, sa vezi cat de repede poti pierde! Quote
ripoff Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 (edited) ia zi iti dau numarul meu sa imi zici ce vorbesc prin casa?adica sa faci asa o mica demonstratie nu sa ma asculti mereu:)] Edited February 25, 2011 by ripoff Quote
Guest User Name Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 (edited) ai pm cu numarul meu...imi spui maine ce am vorbit in intervalul zilei la telefon.yoo.remus@ymail.comMi-a facut demo.Are dreptate. Edited February 25, 2011 by User Name Quote
ralex Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 buey pustiu le are chiar e pe bune mi-a zis ce vorbeam in timp ce il sunam fara sa imi raspunda ) Quote
player81 Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 Pfff ... nu vezi ca si pe tine te pufneste rasul cand scrii! Quote
bosny Posted February 25, 2011 Author Report Posted February 25, 2011 Pfff ... nu vezi ca si pe tine te pufneste rasul cand scrii!Vezi ca am mai demonstra la cnv nu este singura persoana. Quote
player81 Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 (edited) "Persoana", aici pe forum, nu ma consider nici pe mine, nici pe tine si nici pe ala la care i-ai demonstrat. Pentru mine, daca nu esti de la vodka in sus, nu esti "persoana" aici. Si neaparat Rep minim 1.Esti (suntem) pustiulica! Edited February 25, 2011 by player81 L.E. Quote
bosny Posted February 25, 2011 Author Report Posted February 25, 2011 "Persoana", aici pe forum, nu ma consider nici pe mine, nici pe tine si nici pe ala la care i-ai demonstrat. Pentru mine, daca nu esti de la vodka in sus, nu esti "persoana" aici. Si neaparat Rep minim 1.Esti (suntem) pustiulica!Respectul nu se ofera se capata! Quote
nicku92gm Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 L-ai inchis cu replica asta! Dar totusi de ce tii atat de mult sa ne demonstrezi ca exista bugul asta? Daca ar fi adevarat si s-ar afla e logic ca s-ar rezolva! Quote
player81 Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 Cine a cerut respect aici??? Rep = reputationSi pentru tine: Respectul se castiga! Quote
romanul Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 Bosny vreau si eu sa-mi zici tot ce am vorbit. Ai pm Quote
Nokia94 Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 Recent am mai descoperit inca un telefon care are accelas bug. Functioneaza perfect insa ramane mult prea repede fara baterie, am mai facut niste modificari de genul telefonul victimei sa treaca automat pe modul handsfree pentru o calitate mult mai buna a sunetului.In momentul in care suni daca nu are vre-un ton de apel la maxim auzi ce se vb in jur de 1m.In momentul in care esti sunat auzi ce se vb pe raza de 3m.Telefonul nu poate fi interceptat intr-un cuvant nu ti se poate inregistra convorbirea, pentru ca centrala este pacalita sa creada ca convorbirea nu a inceput din acest motiv nici nu esti taxat, deci vb moka.Cea mai tare faza este ca nu poti fi ascultat cv vb la telefon asta este ideal ptr oameni certati cu legea sau "vamesi" Ptr demonstratii sau troc de cunostinte imi pute-ti lasa un pm cu id de messenger sau cu nr de tel Promit ca nu o sa va ascult telefoanele ! Ma angajez sa fac primul demonstratia !Pai fa si tu un video , sa vedem si noi .. Quote
Guest User Name Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 faci un video ,cu mine in telefon? Quote
bosny Posted February 25, 2011 Author Report Posted February 25, 2011 Bosny vreau si eu sa-mi zici tot ce am vorbit. Ai pmNu inteleg ce sa iti zic? Quote
bosny Posted February 25, 2011 Author Report Posted February 25, 2011 faci un video ,cu mine in telefon?tot nu inteleg ce video sa fac Quote
hihahi Posted February 25, 2011 Report Posted February 25, 2011 tot nu inteleg ce video sa facdeja se face pierdut zicea si omu, vroia sa vada un video xxx intre tine si prietena ta Quote
AhEaD Posted February 27, 2011 Report Posted February 27, 2011 Bosny vreau si eu sa-mi zici tot ce am vorbit. Ai pmai primit raspuns ? Quote
bosny Posted February 27, 2011 Author Report Posted February 27, 2011 ai primit raspuns ?Nu am primit nici un raspuns. Quote
niku_112 Posted March 11, 2011 Report Posted March 11, 2011 Recent am mai descoperit inca un telefon care are accelas bug. Functioneaza perfect insa ramane mult prea repede fara baterie, am mai facut niste modificari de genul telefonul victimei sa treaca automat pe modul handsfree pentru o calitate mult mai buna a sunetului.In momentul in care suni daca nu are vre-un ton de apel la maxim auzi ce se vb in jur de 1m.In momentul in care esti sunat auzi ce se vb pe raza de 3m.Telefonul nu poate fi interceptat intr-un cuvant nu ti se poate inregistra convorbirea, pentru ca centrala este pacalita sa creada ca convorbirea nu a inceput din acest motiv nici nu esti taxat, deci vb moka.Cea mai tare faza este ca nu poti fi ascultat cv vb la telefon asta este ideal ptr oameni certati cu legea sau "vamesi" Ptr demonstratii sau troc de cunostinte imi pute-ti lasa un pm cu id de messenger sau cu nr de tel Promit ca nu o sa va ascult telefoanele ! Ma angajez sa fac primul demonstratia !niku_112@yahoo.com Quote
johndoe.1990 Posted March 20, 2011 Report Posted March 20, 2011 Am si eu o intrebare. Ce fel de demonstratie? Cunostinte in statii de emisie receptie mai am si eu ceva - echipamente de emisie FM, AM etc. Vreau si eu un troc de cunostinte. Da tu un pm sa te contactez eu. PS. Cit timp pot asculta discutiile purtate in zona telefonului? - "am mai facut niste modificari de genul telefonul victimei sa treaca automat pe modul handsfree pentru o calitate mult mai buna a sunetului". Am inteles eu bine trebuie sa ai acces la telefonul victimei? Se instaleaza ceva pe el? Quote
remuszica Posted September 7, 2012 Report Posted September 7, 2012 Despre ce telefon era vorba? Mai merge? Quote