PePe Posted March 15, 2011 Report Posted March 15, 2011 (edited) Cum fac la deschiderea unui program, sa apara programul in sine, dar sa nu se poata apasa vreun buton, in centru fiind un Form, in care trebuie bagata o parola, daca parola este corecta, sa se poata umbla pe program, daca nu sa apara un text.?EDIT: si intr'un TextBox sa apara textu' sub forma de * sau alt caracter. Edited March 15, 2011 by PePe Quote
Zatarra Posted March 15, 2011 Report Posted March 15, 2011 Il setezi sa poata fi rulat doar de de catre administrator (cu run as..) Quote
PePe Posted March 15, 2011 Author Report Posted March 15, 2011 nu prea ai inteles...nu pe calculatorul meu, in general cine ia programul.de exemplu daca fac o arhiva si pun parola ai vazut ca iti apare o fereastra micuta si cere parola...asa vreau si eu sa fac peste Form sa apare o casetuta la deschiderea programului in care poate fi bagata o mica parola . Quote
50cent Posted March 15, 2011 Report Posted March 15, 2011 Folosesti combinatia urmatoareBringWindowToTop(form);EnableWindow(hWnd,FALSE);Va aduce form-ul in prim plan si dezactiveaza fereastra principalaDaca parola e corecta ->EnableWindow(hWnd,TRUE); Quote
nightkhaos Posted March 16, 2011 Report Posted March 16, 2011 Phreak are mai multa dreptate, cel mai bine e sa faci o fereastra modala, acum depinde in ce faci programul pentru ca nu ai specificat Quote
PePe Posted March 16, 2011 Author Report Posted March 16, 2011 aa, scuze greseala mea...am uitat sa specific, in Visual Basic6 Quote
mike_vio Posted March 17, 2011 Report Posted March 17, 2011 formaparolei.Showmodal; - are delphi. Quote
PePe Posted March 18, 2011 Author Report Posted March 18, 2011 nu a mers nimic din ce mi'ati dat... Quote
c0smyn Posted March 18, 2011 Report Posted March 18, 2011 Ai nevoie de 2 form-uri. Cel cu textbox (unde bagi parola), cel care v-a fi afi?at dac? parola este introdus? corect ?i de func?ia "if"Nu ?tiu VB dar din câte am mai v?zut comanda ar bate cam a?aif textbox.text <> "PAROLA TA" then MsgBox("Parola nu e corecta") else Me.CloseModifici tu dac? am gre?eli.Ai grij? ca form-ul cu textbox s? fie ModalView iar textboxul s? aibe la passwordchar "*" Quote