crs12decoder Posted March 21, 2011 Report Posted March 21, 2011 O fi patit ceva?Si eu care ma laudam ca am baut 2 litri de apa incontinuu Quote
dragosh1904 Posted March 21, 2011 Report Posted March 21, 2011 da @daat sau dupa ai putea sa l vomitiCum s nu te mbei, legende urbane - Forumul Softpedia Quote
luke999 Posted March 21, 2011 Report Posted March 21, 2011 cunosc vreo 4 persoane care intr-o zi au baut vreo 20 de litri de rachiu de cazan:)) + vin si alte spirtoase ... no joke Quote
wildchild Posted March 21, 2011 Report Posted March 21, 2011 si mai tare.pariu ca beau azi si ma imbat maine?)fuck me,666 post-uri Quote
nicku92gm Posted March 21, 2011 Report Posted March 21, 2011 Si eu stiu oameni care stau tot beti,daca ii prinzi treji inseamnca ca nu le mai da pe caiet la magazin, le dai tuica si iti lucra ce vrei tu:)) Quote
alex_cismas Posted March 22, 2011 Report Posted March 22, 2011 Iti dai seama mai coaie cum ar fi sa bei azi, sa nu ai treaba si dupa 1 zi sa fii la servici sau undevam, sa te ia sa nu mai stii cum sa ajungi aks ) Sa dormi in deplasare ca ai baut acum 2 zile.. Aoleu sa moara baietii ... Am baut si eu odata vreun 750 de balentines eram blana.. am ajuns cu greu la baie , am stat 20 de minute eram nou nout , bine mai putin alcoolul din sange ) Quote
nicku92gm Posted March 23, 2011 Report Posted March 23, 2011 As fi vrut sa vad unu betivan dinasta la romanii au talent:)) Quote
euMahu Posted March 23, 2011 Report Posted March 23, 2011 Mama lor de rusi astia s`au nascut cu sticla de vodka in mana, sau zici ca de la masa au supt vodka nu lapte, credca sa beau pe un sfert cat a baut ala in 10min eram in cap *aia vorbesc poloneza. da o fi rusi.. Quote
crs12decoder Posted March 24, 2011 Report Posted March 24, 2011 da @daat sau dupa ai putea sa l vomitiCum s nu te mbei, legende urbane - Forumul SoftpediaNush mi se pare ciudata treaba cu "daca bei un paharel de ulei inainte, nu te imbeti". Si mi se pare destul de stupida si explicatia cum ca "uleiul de orice fel se depune ca o pelicula deasupra alcoolului si nu lasa aburii sa se ridice spre creier"... chiar e tare tampita. Doar omu nu e o galeata cu capac sa se ridice aburii in sus si sa ajunga la creier ca si cum ar fi drum liber in sus dinspre stomac spre creier.Te imbeti din cauza ca alcoolul din stomac ajunge in sange asa cum orice substanta nutritiva din mancare ajunge in sange prin descompunere. Si prin sange ajunge la creier.Daca ar fi sa fie adevarata treaba cu paharelul de ulei.. ar fi pentru ca ar acoperi peretii stomacului(improbabil pt ca densitatea uleiului e mai mica decat cea a alcoolului) sau poate are de-a face cu reactiile chimice dintre ulei si alcool. N-am idee.. De fapt.. nici nu cred ca e adevarata ideea asta. A incercat cineva? Quote
asd10cristi Posted March 25, 2011 Report Posted March 25, 2011 Dacai rus normal ca abeatata odata inca e un rookey fata de altii carei cunesc:)) Quote