icebird Posted March 25, 2011 Report Posted March 25, 2011 Am explicat totul aici. Nu e teapa ,screenshot-ul acela l-am facut eu acum 2 minute... Daca chiar esti de treaba si nu un rahat te vei inregistra sub refferal-ul meu. Bafta! Quote
1337 Posted March 25, 2011 Report Posted March 25, 2011 (edited) Am facut 30 de puncte, doar daca ai 3 ratinguri poti scoate banii nasol.Your User Rating must be better than the average User Rating to withdraw. Your current rating is 0.00 and the current average rating is 4.32.Cum ajung la rating peste 4.3? Edited March 25, 2011 by 1337 Quote
icebird Posted March 25, 2011 Author Report Posted March 25, 2011 Da, am uitat sa specific aia. Casa faci rating peste 4.32 media tuturor rating-urilor pe care le primesti tre' sa fie peste 4.32, deci trebuie sa postezi HQ nu gen "thank you" "cool thx" "cool post" etc... Quote
grigoryev2008 Posted March 25, 2011 Report Posted March 25, 2011 na-m primit nici un punct si am scris cateva posturi si nu erau cu thx si alte chesti.>< Quote
icebird Posted March 25, 2011 Author Report Posted March 25, 2011 Pai daca esti prost n-am ce sa iti fac, dupa ce te inregistrezi pe un forum trebe sa dai subscribe pe postloop la forumu' ala. Tre' sa va dea omu' mura in gura frate Quote
Patrunjel Posted March 25, 2011 Report Posted March 25, 2011 Nu vreau sa-ti stric firma (mi-am facut si eu cont oricum ) da pun pariu ca are si asta vreo buba in cur...toate au...si anno, si buxurile, si alea cu currency tradingTotusi, speram Quote
Guest Sicko Posted March 25, 2011 Report Posted March 25, 2011 Cand o sa va apucati si voi de ceva serios? Quote
Patrunjel Posted March 25, 2011 Report Posted March 25, 2011 Cand o sa fie ceva serios Am gasit buba si la asta.Ca sa retragi trebuie sa fii peste jumate din useri, ca rating.Deci ratingul mediu o sa creasca, si o sa creasca, si o sa iti vina sa-ti bagi pula in el site, pana apuci sa retragi... Quote
Guest Sicko Posted March 25, 2011 Report Posted March 25, 2011 @Patrunjel invata despre SEO( black & white ) joaca-te de exemplu cu wordpress-ul, fa un keyword research si promoveaza pe o nisa stabilita de tine.Lasa rahaturile astea cu click, bux.Uitate pe posturile lui @Nemessis pe la black seo si monetizare etc. Quote
Guest Sicko Posted March 25, 2011 Report Posted March 25, 2011 @Patrunjel invata despre SEO( black & white ) joaca-te de exemplu cu wordpress-ul, fa un keyword research si promoveaza pe o nisa stabilita de tine.Lasa rahaturile astea cu click, bux.Uitate pe posturile lui @Nemessis pe la black seo si monetizare etc. Quote
Patrunjel Posted March 26, 2011 Report Posted March 26, 2011 Si nici raporturile dintre puncte-folosite / bani-primiti nu se prea pupa...man, tu esti sigur ca treaba merge?Nu prea are logica...Dati la Withdraw sa vedeti... Quote
icebird Posted March 26, 2011 Author Report Posted March 26, 2011 Am extras inca 4$ aseara, acum astept sa fac calumea si extrag din nou, si da, se merita... de exemplu daca postezi corect si HQ o sa primesti rating-uri de 4,5 si deci o sa fie peste media aceea (care apropo au adaugat-o acum cateva zile...).Current Rating4.57 (0.35 bonus points per post) Quote
Patrunjel Posted March 26, 2011 Report Posted March 26, 2011 Na, ca m-am luat si eu dupa tine , si de aseara pana acuma am ~100 puncte...Daca ar fi cum zici tu, ar fi grozav...da' nu stii cum pot sa-mi cresc ratingul? E pe la 3.67 (doua ratinguri de 3 si unu de 5)...Adica, cum functioneaza ratingul? Am observat ca nu-i acelasi lucru cu reputatia... Quote
icebird Posted March 26, 2011 Author Report Posted March 26, 2011 Pai owner-ii formurilor iti dau tie rating de la 1-5 cum cred ei, depinde cat de bine postezi... Quote
zoondark Posted April 14, 2011 Report Posted April 14, 2011 Eu am intrat pe Home | Postloop Automated Forum Post Exchange Miam facut account miam facut dupa un account pe forumu The Webmaster CollectiveI-am dat subscriseAm facut 30 de posturi si am 6 puncte ! , si cand intru pe site Users | Postloop Automated Forum Post Exchange imi arata ca nu am nimic My DashboardUsername AnonimEmail Address anonim@yahoo.com Average User Rating 0.00 (no point bonus) Current Points 0.00 Total Posts Made 0 Total Posts Received 0 Total Points Earned 0.00 Avg. Points Per Post 0 (compared to 1.19 average from all Postloop users) Last Logged In 9 minutes ago from xxxxxxx Quote