Nytro Posted April 3, 2011 Report Share Posted April 3, 2011 (edited) Vreau doar niste idei.As vrea sa fac niste proiecte din care sa iasa bani si nu am idee ce se cauta. Singurele lucruri care imi trec in momentul de fata prin cap sunt:- SMTP scanner- SSH scanner (ala cu "root"-urile voastre)- Crypter FUD................................Voi ce pareri aveti? Pentru ce si cat anume ati plati?E cineva care are nevoie de un proiect si ar plati pentru el? Bine, nu lucruri marunte de 5 - 10 euro, ceva mai complex. Si ar fi de preferat sa fie cat mai legal, dar nu neaparat. Nu imi trebuie bani, dar vreau sa imi fac cateva idei, am de luat niste decizii...PS: Daca am oferte serioase ma bag.Daca e cineva un freelancer activ pe diverse site-uri, poate ma ajuta cu niste sfaturi. Merge treaba? Cat de greu e la inceput? Cat de greu se prinde un proiect si cam cat se castiga din ele?Aria mea de interese: Web (PHP/MySQL/HTML/JavaScript, nu Design), Desktop (Visual Basic, C++), Linux (C++)... Edited April 3, 2011 by Nytro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mosad Posted April 3, 2011 Report Share Posted April 3, 2011 Crypter fud. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertutzu Posted April 3, 2011 Report Share Posted April 3, 2011 translator direct dintre google translate si siteuri de videochat...teai imbogati peste noapte...daca poti face...daca vrei detalii cauta-ma pe mess sau dami pm...eu as cumpara primul de la tine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F.A.Q. Posted April 3, 2011 Report Share Posted April 3, 2011 Nytro,Cat de bine sti javascript? in special libraria extJsAm participat la un proiect freelancing pt o companie mare (non-it) la dezvoltarea unui proiect web based. Eu ma ocupam doar de backend. Dar daca zici ca te bagi as putea sa te pun in tema cu persoanele potrivite. Plata este destul de buna, sprint-urile sunt lejere, ai timp sa le faci cu 2 3 ore de munca pe zi, plata la 3 saptamani.Eu nu mai sunt implicat in proiect din motive personale.daca vrei detalii pm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharkyz Posted April 3, 2011 Report Share Posted April 3, 2011 Crypter FUD / Incerc eu sa fac la momentul de fata dar cred ca mai ia 2 ani pana il termin... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spock Posted April 3, 2011 Report Share Posted April 3, 2011 CNC pick-and-place. uC: ATmega328, programator: Arduino Uno. Trebuie sa sti C++.Daca esti interesat, PM me. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted April 3, 2011 Author Report Share Posted April 3, 2011 Mosad: Are vreun rost daca fac o singura versiune? Adica daca nu fac 1000 de stuburi? Desi as putea incerca si eu as vrea sa incerc ceva mai "extrem"...demisec: In mare nu ar trebui sa fie dificil, oricum vreau de mult sa studiez in detaliu acest protocol, dar pot aparea multe probleme cu diverse servere.robertutzu: Cum m-as imbogati din asa ceva? Si ce anume sa fac mai exact?F.A.Q.: Nu stiu nici macar jQuery, nu sunt tocmai expert, deci nu cred ca e de mine...sharkyz: Nu e deloc usor... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F.A.Q. Posted April 3, 2011 Report Share Posted April 3, 2011 @Spook cu ce doamne te ocupi ? Proiect personal sau buissness?Am avut ceva tangente cu ATMega64, prog VHDL doar educativ, de la o mem FIFO la un MIPS singe cycle dar mi s-au parut horror. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spock Posted April 3, 2011 Report Share Posted April 3, 2011 @Spook cu ce doamne te ocupi ? Proiect personal sau buissness?Hobby Dar nu vorbim despre SCARA robots gen asta: YouTube - High Speed Adept Cobra Fastest SCARA Robot. E mai mic, si are 2 grade de libertate, si e mult mai incet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xander Posted April 3, 2011 Report Share Posted April 3, 2011 protocolul in sine este simplu si nu cred ca este prea greu de facut un scanner bun cat despre bruteforce... cred ca ai avea sanse mai mari cu dictionare adica... iti cauti o lista cu cele mai folosite parole pana ajungi la cateva milioane... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p3tru Posted April 3, 2011 Report Share Posted April 3, 2011 Crypter FUD iti va aduce castiguri asigurate, deoarece este foarte cautat, logic daca il faci multi-language si prin diferite metode de plata vei avea cumparatori din intreaga lume...doar ca precum ai zis si tu, e greu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F.A.Q. Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 Hobby Dar nu vorbim despre SCARA robots gen asta: YouTube - High Speed Adept Cobra Fastest SCARA Robot. E mai mic, si are 2 grade de libertate, si e mult mai incet.Felicitari oricum...pui un vid cu ce ai facut? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel87 Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 Crypter Fud Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plm Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 crypter FUD cu autoupdater, posibil si USG. il vinzi cu 40-50 dolari copia. (sa aiba si sistem de login, ca sa nu il posteze prin alte parti). eu nu le am cu codingul, dar te pot ajuta sa il vinzi. am Ub3r pe hackforums (au cel mai mare marketplace de genul asta). $5 pe fiecare client adus iti cer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zack Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 Crypter fud. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blackboy1337 Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 toate 3 ce ai sustinut sunt cautate Nytro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel87 Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 Zack , deja e mort FC ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iBebe Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 Moare in curand FC vinde sursa la aia de la kaspersky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...