System Posted April 6, 2011 Report Posted April 6, 2011 Blogul lui mihaim1980Acesta este blogul meu.Sper sa va fiu de folos cu tutorialele de pe el! Quote
GarryOne Posted April 6, 2011 Report Posted April 6, 2011 de ce mihaim1980esti nascut in anul 1980 ? Quote
pr00f Posted April 6, 2011 Report Posted April 6, 2011 Are 13-14 ani, sa nu fiti indusi in eroare de acel 1980.Designul e nasol. Quote
GarryOne Posted April 6, 2011 Report Posted April 6, 2011 Are 13-14 ani, sa nu fiti indusi in eroare de acel 1980.Eu la asta m-am si referit. Asteptam sa zica ca e din 1980, ca il acopeream.mai exact 12 ani. Quote
tiodr Posted April 6, 2011 Report Posted April 6, 2011 acum te simti implinit? ai blog, esti realizat ce sa mai..sub numele tau in loc de "Registered user" ar trebuii sa scrie "Am blog, deci pazea!" Quote
Moderators Dragos Posted April 7, 2011 Moderators Report Posted April 7, 2011 ce razi ba?ce naiba aveti cu mine?voi trebe sa va legati de toti de pe forum1. E bine ca ai inceput de la o varsta frageda programarea, insa tot vad/vedem ca tot incepi cu stangul un proiect nou.2. Schimba-ti template-ul Magazeen cu unul gen Black Abstract sau Kienda, cum are HackersBlog.3. Incearca sa nu te dai mare cu ce inveti si/sau cu ceea ce faci. Quote
Park Posted April 7, 2011 Report Posted April 7, 2011 Deci baietii cred ca blogul tau arata de fetite si ca faci posturi nu prea interesante, sau incomplete. Daca ai 12 ani asa cum sustin unii, tin sa te stimez si sa continui intr-un ritm mai casual. Quote
dragosh1904 Posted April 8, 2011 Report Posted April 8, 2011 lasati l in pace:)asa se incepe.l am bagat la bookmark astept sa vad cum si cat progresezi Quote
Robert1995 Posted April 8, 2011 Report Posted April 8, 2011 Deci , ar fi trebuit sa incepi cu un echo "hello world"; sau <p>Hello World</p> la crearea unui website , nu cu ce ai inceput tu vorbind despre CMS si Hosting , trebuia sa ii explici despre localhost , cum sa il seteze folosind XAMPP sau Wamp , incepe de la 0 , nu merge php doar in localhost , in pagini pe desktop nu merge Offtopic : De ce e wordpress site-ul tau ? , Hosting gratis , arata ce stii + ca o sa iti fie mai comod cand intri detaliat in "web development / design " ce vrei tu Quote
Moderators Dragos Posted April 8, 2011 Moderators Report Posted April 8, 2011 Creca pentru unii,codul culorilor este ‘codul de NASA’. Astazi va voi zice o metoda cum sa il invatati.Metoda este folosindu-va de ordinea spectrului solar(ROGVAIV),dar la codul culorilor exista si negru,maro,gri,argintiu si auriu.Eu sunt curios daca stie macar ce inseamna asta, ca daca il intreb ce inseamna PS/2 sigur o sa-mi zica de vreun PlayStation sau Post Scriptum. Quote