daatdraqq Posted April 13, 2011 Report Posted April 13, 2011 Baza de date Western Union a fost spart?! Prejudiciul este de 100.000 euro, suspec?ii sunt din Ploie?ti ?i Câmpina!______________________________________________________________________________ Procurorii DIICOT Ploie?ti fac în aceste momente perchezi?ii în cinci locuin?e din Bucure?ti, Târgovi?te ?i Câmpina, într-un dosar în care mai multe persoane sunt suspectate c? au f?cut tranzac?ii frauduloase dup? ce au spart baza de date a Western Union, prejudiciului fiind de 100.000 de euro, potrivit Mediafax.?eful DIICOT Ploie?ti, procurorul Ionu? Botnaru, a spus c? procurorii perchezi?ioneaz? dou? locuin?e din Bucure?ti, alte dou? din Târgovi?te ?i una din Câmpina, apar?inând unor persoane suspectate c? au f?cut tranzac?ii informatice ilegale.Procurorii au stabilit c? nucleul grupului infrac?ional cercetat în acest caz, având cuno?tin?e informatice foarte bune, a spart baza de date a firmei de transfer de bani Western Union ?i a f?cut online tranzac?ii reale, efectuând pl??i ilegale c?tre mai multe persoane.Frauda la Western Union - prejudiciu de 100.000 de euroEdit : Bogdan Sima .... imi pare cunoscut numele asta ! Quote
p3tru Posted April 13, 2011 Report Posted April 13, 2011 ba in plm, trebuia sa'mi bage si mie cativa euro in cont, si asa ca e gol Quote
tiodr Posted April 13, 2011 Report Posted April 13, 2011 ba in plm, trebuia sa'mi bage si mie cativa euro in cont, si asa ca e gol daca ar fi facut asa a ta ar fi fost a 6 a casa in care se fac perchezitii:| Quote
yceman Posted April 13, 2011 Report Posted April 13, 2011 de fapt e veche treaba cand a mers wu ... acum 2-3 ani Quote
daatdraqq Posted April 13, 2011 Author Report Posted April 13, 2011 de fapt e veche treaba cand a mers wu ... acum 2-3 ani De azi e stirea . Quote
yceman Posted April 13, 2011 Report Posted April 13, 2011 De azi e stirea .stirea e de azi dar persoanele sunt cautate de mult ... sau ancheta e veche.baza de date wu a fost sparta acum mult timp si a mers bine Quote
andr3y Posted April 13, 2011 Report Posted April 13, 2011 prosti, doar 100.000 ... prea putin la o firma asa de mare... Quote
ripoff Posted April 13, 2011 Report Posted April 13, 2011 au avut pe mana o avere si s-au dus la puscarie ca eremia Quote