CyberneticGOD Posted April 17, 2011 Report Posted April 17, 2011 La multi ani Domnilor cu numele de Florin etc. si tarfelor cu numele de Florina, Floarea s.a.m.d.>< Quote
CyberneticGOD Posted April 17, 2011 Author Report Posted April 17, 2011 La multi ani lu mata ! Daca tot vrei sa o sugi la rece invata macar cum se scrie corect, se scrie "ma-ta" (ce plm pot sa iti cer?) Quote
Nytro Posted April 17, 2011 Report Posted April 17, 2011 La multi ani Domnilor cu numele de Florin etc. si tarfelor cu numele de Florina, Floarea s.a.m.d.><Trebuia sa te astepti la astfel de replici cand ai postat. Quote
CyberneticGOD Posted April 17, 2011 Author Report Posted April 17, 2011 la multi ani ma-tii. spune-i sa pregateasca un vin rosu ca trecem mai multi diseara pe la ea. tu sa fii cuminte si sa stai pe net in camera ta.Ciochistule, tu la ce te mai oftici asa? o cheama pe ma-ta Floarea? Hai sa vad o avalansa de injuraturi, oricum noi ne vedem la Bucuresti la Yahoo! Open Hack Europe 2011 si iti tund din cioc:)) Quote
Spock Posted April 17, 2011 Report Posted April 17, 2011 (edited) On: La multi ani! Sa va traiasca colegii de forum!Off:S-ar putea sa vin si eu la Y! Open Hack. Sa vorbesc cu baietii de la ESA, ma parasutez din ISS.Daca vreti sa ne vedem, lasati-mi un nr. de telefon pe PM.si iti tund din cioc:))Sub centura asta. Edited April 17, 2011 by Spock 1 Quote
turnback Posted April 17, 2011 Report Posted April 17, 2011 Daca tot vrei sa o sugi la rece invata macar cum se scrie corect, se scrie "ma-ta" (ce plm pot sa iti cer?)Daca tot e sa scriem corect, e "Vagaboandelor". Quote
Guest Mosad Posted April 17, 2011 Report Posted April 17, 2011 Mi-ai adus aminte sa-mi ud floarea...n-am mai udat-o de 2 saptamani. Quote
selected Posted April 18, 2011 Report Posted April 18, 2011 @CyberneticGOD: Nu conteaza cum se scrie, conteaza ca ai inteles mesaju ! Quote