Jump to content
fenesan

Spam rstcenter

Recommended Posts

Posted

Am o intrebare pt administratorii de pe rstcenter voi faceti publice adresele de mail a useriilor ?

Am primit spam la greu de la 4 adrese de mail si anume:

ripkid@rstcenter.com

benny_loppa@rstcenter.com

pr00f@rstcenter.com

nytro_rst@rstcenter.com

Am primit mailuri la greu in jur de catvea mii de mailuri de la adresele astea, la interval de cateva minute dupa ce m-am inregistrat pe forum am primit spam cu injuraturi.. nu pot sa postez aici ce injuraturi am primit

Posted
Am o intrebare pt administratorii de pe rstcenter voi faceti publice adresele de mail a useriilor ?

Am primit spam la greu de la 4 adrese de mail si anume:

ripkid@rstcenter.com

benny_loppa@rstcenter.com

pr00f@rstcenter.com

nytro_rst@rstcenter.com

Am primit mailuri la greu in jur de catvea mii de mailuri de la adresele astea, la interval de cateva minute dupa ce m-am inregistrat pe forum am primit spam cu injuraturi.. nu pot sa postez aici ce injuraturi am primit

ia uitate in header , paote is cu fake emaill trimise [ script facute in php..]

Posted
cel care da mesajele, trebuie sa aibe o baza de date de mailuri cu usere rst mai vechi, pe cea care am contu` asta nu am primit nimik!

poate te'ai inregistrat mai demult pe un site , RSTCENTER nu publica adresele de maill..

Posted
Eu nici m?car nu sunt în team. L?sând prostiile la o parte, este spam. Dar întrebarea este, de unde ?

// Printre Nytro, benny_loppa ?i RipKid, de ce eu ?

you're famous

Posted

ultimul a fost la un sip am incercat sa aflu mai multe dar cred ca avea anti virtual box activat o sa il testez pebun live-cd cand am timp.

penultimul se conecta la un ip din constanta o sa public no ip ul cand ajung acasa

Posted

Sunteti din ce in ce mai idioti.

Aveati id-ul vechi al lui Nytro, si de acolo va trimite.

Iar cel care trimite, este un pusti de 14-15 ani, care vrea sa fure si el niste conturi de fileist sau ceva.

Ce este asa greu ? S-a zis de 10000 de ori, nu pricepeti.

Posted

habar nu aveti cu ce se mananca spamu:) nu da nici unul care au acele mailuri..acele mailuri se poate folosi oricine cand da spam..asa ca nu aberati si judecati aiurea.:)

Posted

Fisierul index.php nu are tipul de extensie permisa, ai incercat sa hackeresti site-ul, ip tau a fost inregistrat si trimis politiei :)) ce idioti cei de la fileshareupload.. incercati sa uploadati un fisier php :)