BGS Posted May 31, 2011 Report Posted May 31, 2011 Daca este cineva interesat eu si cu inca 2 persoane am hotaram sa "fork-am" ArchLinux si sa creeam o distributie proprie care va fi creeata asa cum vad eu ca ar trebui sa fie o distributie bazata pe Rolling Release .Cei care sunt interesati lasati aici un mesaj sau trimitetimi un PM .M-ar interesa o persoana care sa stie sa creeze un Live CD si optional AIF (ARCH Install Framework) poate Nytro la partea cu Live CD cine stie ...Rog seriozitate ^^' Quote
sado Posted June 3, 2011 Report Posted June 3, 2011 O sa ajut si eu cu ce pot ..dar pentru inceput ar trebui sa expui o lista cu calitatile de care ai nevoie.. Quote
Patrunjel Posted June 3, 2011 Report Posted June 3, 2011 Bine cum zice Mr49 . Asa daca ar fi dupa capu' meu m-as baga si eu, da daca n-am cu ce sa ajut mai mult incurc de-ampulea. Ar fi bine daca ai pune ce tre sa stim, macar ca idee. Quote
BGS Posted June 4, 2011 Author Report Posted June 4, 2011 Toti cei care au participat pana acum au putina experienta sau deloc sunt multe locuri unde puteti fi de folos nu treubie neaparat sa fiti linux guru de chestiile acelea voi incerca sa ma ocup eu Daca inca sunteti interesati avem nevoie de:Beta testeriPhotoshop mastersOameni cu idei Oameni dornici sa invete ceva din procesul de creatieO sa mai pun daca mai imi vine ceva in minte Quote
hammerfall Posted June 4, 2011 Report Posted June 4, 2011 Beta tester here (si alpha )Om cu idei hereOm dornic sa invete ceva din procesul de creatie hereStiu cate putin din compilare, c++. As fi chiar interesat sa particip, mai ales ca vroiam sa invat cate ceva mai avansat zilele trecute, despre linux. Quote
kasmir Posted June 5, 2011 Report Posted June 5, 2011 Toti cei care au participat pana acum au putina experienta sau deloc sunt multe locuri unde puteti fi de folos nu treubie neaparat sa fiti linux guru de chestiile acelea voi incerca sa ma ocup eu Daca inca sunteti interesati avem nevoie de:Beta testeriPhotoshop mastersOameni cu idei Oameni dornici sa invete ceva din procesul de creatieO sa mai pun daca mai imi vine ceva in minte "Oameni dornici sa invete ceva din procesul de creatie"Here! Quote
romanul Posted June 5, 2011 Report Posted June 5, 2011 Vreau si eu Sunt la categoria: "Oameni dornici sa invete ceva din procesul de creatie" Quote
BGS Posted June 5, 2011 Author Report Posted June 5, 2011 Ok in curand voi scoate alpha 2 asa ca aveti putina rabdare .Ne vor trebui niste repos aka serverele de pe care se vor downloada pachetele pentru instalarea distributiei daca are cineva vreun server let me know Quote
ZeroCold Posted June 5, 2011 Report Posted June 5, 2011 Toti cei care au participat pana acum au putina experienta sau deloc sunt multe locuri unde puteti fi de folos nu treubie neaparat sa fiti linux guru de chestiile acelea voi incerca sa ma ocup eu Daca inca sunteti interesati avem nevoie de:Beta testeriPhotoshop mastersOameni cu idei Oameni dornici sa invete ceva din procesul de creatieO sa mai pun daca mai imi vine ceva in minte Beta testeri ?Photoshop masters ?Oameni cu idei ?Oameni dornici sa invete ceva din procesul de creatie ?Beta tester, daca voi ruga pe cineva sa mi-o descarce. (am net cu portia)Daca ai nevoie de mine stii unde sa ma gasesti Quote
razer_krait Posted June 5, 2011 Report Posted June 5, 2011 Vreau si eu Sunt la categoria: "Oameni dornici sa invete ceva din procesul de creatie"Si eu ca @roamnul Quote
IsLucian Posted June 5, 2011 Report Posted June 5, 2011 Ma scuzati ca ma bag si eu in seama dar doresc sa fiu in tema cu subiectul.Sa primesc reply-urile cu mesajele noi.Sper ca nu va suparati, dar mi s-a pare o idee foarte buna cu o distrubutie linux made in Romania. Quote
BGS Posted June 6, 2011 Author Report Posted June 6, 2011 Alpha 2 va fi released foarte curand asa ca aveti putina rabdare sa rezolv tot ce trebuie si poate scot si lxde edition Quote
neox Posted June 6, 2011 Report Posted June 6, 2011 dupa ce iesti gata si vreti sa faceti din versiunea normala de linux o versiune security distro made ro ma anunti ca va ajut si eu Quote
BGS Posted June 6, 2011 Author Report Posted June 6, 2011 (edited) ce rost are inca o security distro cand exista backtrack / blackbubuntuce script folosesti sa instalezi distro-u pe hdd ?ceva special sau default din ubuntu ? Edited June 6, 2011 by BGS Quote
neox Posted June 6, 2011 Report Posted June 6, 2011 default din ubuntu fiecare program ii parte instalat Quote
BGS Posted June 6, 2011 Author Report Posted June 6, 2011 Si de ce ai mai creea inca o distributie de pentesting ?Ce te nemultumeste la backtrack ? care are tot kde etc Quote
neox Posted June 6, 2011 Report Posted June 6, 2011 in fine lasa ca ii bine, ca facem Off-Topic Quote
sado Posted June 6, 2011 Report Posted June 6, 2011 Mai intai , ar fi ok sa se faca un canal pe chat/irc sau ce vreti voi unde se poate discuta si eventual se face un topic unde scriem frumos la ce pas sa ajuns..etc... Quote
gyano Posted June 6, 2011 Report Posted June 6, 2011 Ok in curand voi scoate alpha 2 asa ca aveti putina rabdare .Ne vor trebui niste repos aka serverele de pe care se vor downloada pachetele pentru instalarea distributiei daca are cineva vreun server let me know as putea face rost de un server ftp de ro, pe care sa fie pusa distributia.pm Quote
johnny5 Posted June 6, 2011 Report Posted June 6, 2011 Sa invat da ... beta test ... da ... cat priveste grafica ...nu lucrez in photoshop... folosesc alte softuri de editat ... dar daca e nevoie de ceva poate pot ajuta .. timp sa am ... ca licenta asta aproape ca ma termina ... ... oricum abia astept sa vad ce iese ... Quote