magnificul Posted June 16, 2011 Report Posted June 16, 2011 Site-ul public al Central Intelligence Agency (CIA) a devenit inaccesibil astazi, iar grupul de hackeri Lulz Security si-a asumat responsabilitatea pentru asta.Mai multe aici: LulzSec a doborat site-ul CIA | Hit.ro Quote
Nytro Posted June 16, 2011 Report Posted June 16, 2011 DDOS. Ratati.Tot e posibil sa nu fi avut nicio legatura. Script-kiddies.De exemplu au postat un nr. de telefon pe twiter, ratatii au sunat si redirectionau apelurile la diverse Call-Centers ale anumitor companii. Ce "1337"... Copii fara viitor. Quote
DuTy^ Posted June 16, 2011 Report Posted June 16, 2011 Nytro am observat ca nu ii suporti ... dar oare de ce?Ne poti explica de ce nu ii suporti ca poate nu o sa ii suportam nici noi! Quote
totti93 Posted June 16, 2011 Report Posted June 16, 2011 Unul care face DDoS nu se poate numi hacker... Quote
Nytro Posted June 16, 2011 Report Posted June 16, 2011 Eu am zis parerea mea in alt topic.Au fost niste atacuri la diverse site-uri, care erau deja revendicate de "x" si "y" apoi se trezesc ratatii astia si zic ca ei sunt "hackerii".La fel si cu pron.com de exemplu, cred ca mai intai a fost gasit de Tinko de al nostru apoi se trezesc ratatii astia sa zica ca ei l-au gasit. De fapt nici nu zic, doar ca se trezesc niste rahati imputiti din presa (muie presei) care ii promoveaza, 1 Quote
culay Posted June 16, 2011 Report Posted June 16, 2011 Haha,li-a fost frica sa faca site-ul lor cu data de baza,stiau ca o sa vina unu si o sa le rupa fundu. Quote
Paul4games Posted June 16, 2011 Report Posted June 16, 2011 @culay din cate am vazut oricum mai sunt 4 site-uri pe acelasi host si mai exista alte alternative,dureaza doar catva timp pana enerveaza pe cineva destul de tare sa le arete cine sutn adevarati hackeri. Quote
prodil89 Posted June 16, 2011 Report Posted June 16, 2011 Astia sunt niste copii ratati de pe 4chan si failblog.Sunt COPII in plm intrati pe chan lor irc daca rezistati mai mult de 5 min il give you cookies.Astia sunt pranksteri/trolli pe langa Ddos mai fac si Farse la telefon...adica ma rog dau 5000 de apeluri. Quote
kohno Posted June 16, 2011 Report Posted June 16, 2011 lolda da, ce amatori sunt astia. rstcenter e baz?, aici se strang adevaratii hackerihai sa va ajut cu o comparatie. Nemessis are 20% din cunostintele celui mai slab dintre ei Quote
SilentPH Posted June 16, 2011 Report Posted June 16, 2011 (edited) LulzSec ..... Un team de copii care vor sa se afirme . Niste ratati .lolda da, ce amatori sunt astia. rstcenter e baz?, aici se strang adevaratii hackerihai sa va ajut cu o comparatie. Nemessis are 20% din cunostintele celui mai slab dintre eiCe te face sa spui asta ? Motiveaza afirmatia pe care ai facut-o . Edited June 16, 2011 by SilentPH Quote
Nytro Posted June 16, 2011 Report Posted June 16, 2011 Au strans 150.000 de "fani" pe twitter. Si i-au pus sa sune la un anumit numar. Apelurile erau redirectionate care Wow Call Center de exemplu. Si cica sunt "1337"...Ratati... Quote
SnaK3 Posted June 17, 2011 Report Posted June 17, 2011 Au strans 150.000 de "fani" pe twitter. Si i-au pus sa sune la un anumit numar. Apelurile erau redirectionate care Wow Call Center de exemplu. Si cica sunt "1337"...Ratati...nytro se fac redirects in 5 minute nu trebuie decat sa usuci un card, chiar daca a2a zi e mort, e deajuns si 30 de min ca sa faci "glume" de genul alalol comparatii fac astia... ma pis pe mine..in legatura cu subiectul "stire", ar trebui sa retineti vechea zicala... si nu, daca apari pe sticla sau la stiri pe net sau prin ziare asta nu inseamna automat si by default ca esti "Hacker", tre sa fii prea prost ca sa pui botul in halul asta, mai ales in 2011. Quote
hammerfall Posted June 17, 2011 Report Posted June 17, 2011 lolda da, ce amatori sunt astia. rstcenter e baz?, aici se strang adevaratii hackerihai sa va ajut cu o comparatie. Nemessis are 20% din cunostintele celui mai slab dintre eiSa inteleg ca tu il cunosti pe cel mai slab dintre ei? Si ce algoritm ai folosit sa-ti dea acei 20%? Regula de 3 simpla? Sincer, eu unul cred ca un hacker adevarat este unul care reinventeaza roata si o face mai rotunda. Nu unul care ia o roata, o vopseste apoi apare peste tot cu inventia lui.Nu sunt 100% sigur de ceea ce zic acum, dar din cate stiu eu, un DDoS se da in felul urmator: Gigel ia un botnet de pe net. Ii face spread. Strange 100-200 de zombie. Apoi da DDoS la un site. In conditiile astea, cred ca si nepoata mea de 4 ani ar invata in maxim 2 saptamani sa dea un DDoS... Quote
DuTy^ Posted June 17, 2011 Report Posted June 17, 2011 (edited) Pai din cate stiu eu Nytro pentru ca am asistat la discutia de pe chat intre tynky si ceilalti... el a zis asa ( daca imi amintesc perfect) "Vreau sa vad in cat timp pot sa iau acces la pron.com, ca lulzsec-ului i-a luat 15 min)! smith daca nu imi amintesc bine te rog sa dai un reply!daca sunt copii prosti lasa-ti sa se arda singuri ca acum astia sunt cu ochii pe orice miscare... asa ca..... Let the fate to decide! Edited June 17, 2011 by DuTy^ Quote
Guest Mosad Posted June 17, 2011 Report Posted June 17, 2011 Mai pe scurt sunt un grup de ratati care se lauda cu munca altuia,right? Quote
Stealth2 Posted June 17, 2011 Report Posted June 17, 2011 Pai din cate stiu eu Nytro pentru ca am asistat la discutia de pe chat intre tynky si ceilalti... el a zis asa ( daca imi amintesc perfect) "Vreau sa vad in cat timp pot sa iau acces la pron.com, ca lulzsec-ului i-a luat 15 min)! smith daca nu imi amintesc bine te rog sa dai un reply!daca sunt copii prosti lasa-ti sa se arda singuri ca acum astia sunt cu ochii pe orice miscare... asa ca..... Let the fate to decide!Ei nu au specificat in cat timp au spart. Eu am zis ca mi-a luat doar 1 min, ca am vazut pe unu "important" cum se mira de atacul asta.Mosad: Da. Cauta (astia din team-ul lor) oamenii care au access pe nu stiu unde, si ii conving sa faca publice datele sub "numele" lor. Quote