flyhigh Posted June 17, 2011 Report Posted June 17, 2011 Salut,Ma numesc Marius, am 16 ani si sunt din Bucuresti. M-am hotarat sa invat mai multe despre cum e sa fii grey hacker si am gasit RST ca fiind cel mai tare forum de gen din Romania.Am gasit aici cele mai tari subiecte si materiale de unde pot sa invat destule.Vreau sa invat cat mai multe despre exploituri si vulnerabilitati. Inca o data, ma bucur ca v-am gasit.Bafta tuturor! Quote
DaemoNsl Posted June 17, 2011 Report Posted June 17, 2011 Inainte de toate citeste Regulamentul!Bafta la invatat... Quote
DuTy^ Posted June 17, 2011 Report Posted June 17, 2011 Stay in shadow pana inveti! nu stresa comunitatea cu chestii inutile ca nu sta nimeni sa reinventeze roata pentru tine... search on google.ro first!Bine ai venit! Quote
BogdanNBV Posted June 17, 2011 Report Posted June 17, 2011 Bun venit tine minte: sa nu pupi in cur pe nimeni, cauta peste tot inainte sa ceri/inrebi ceva si nu pune la suflet cand cineva isi bate pula de tine, si cel mai important, CITESTE regulile Quote
flyhigh Posted June 17, 2011 Author Report Posted June 17, 2011 multumesc foarte mult pentru sfaturi! Quote