Guest Nemessis Posted October 31, 2006 Report Posted October 31, 2006 Distractia:Ai admin si poti folosi comanda de clexec? O poti folosi si in felul urmator (dau ca exemplu amx mod dar functioneaza si pe admin mod):- amx_clexec nume "cd eject" (va deschide cd-rom la persoana respectiva)- amx_clexec nume "cd close" (va inchide cd-rom la persoana respectiva)- amx_clexec nume "+left" (va face persoana respectiva sa se invarta pana iese si intra din nou in joc)Cum sa furi parola serverului (necesita admin rcon)- rcon_password aaa (parola va fi schimbata in aaa pana la schimbarea hartii) - nu merge la amx mod x din cate stiu.- daca serverul foloseste webmod pentru managementul adminelor si configuratiei sale folositi sintaxa de mai sus, logati-va cu parola schimbata de catre voi si aveti acces la toate datele importante (admine+parolele acestora, parola originala a serverului etc.)- exista posibilitatea de a fura aceste date prin comanda cmd dlfile dar nu stiu exact cumCum sa pici un server de 1.5 (metoda foarte veche care inca mai functioneaza pe majoritatea serverelor):- scrieti in consola urmatoarea sintaxa: bind p "cmd dlfile maps/de_aztec.bsp" si apasati tasta P de mai multe ori pana vedeti ca serverul pica (recomand sa apasati acea tasta cam de vreo 20-30 ori).- http://aluigi.altervista.org/poc/hlboom.zip (am mai postat despre acest program pe forum).Este cam copilaresc sa faceti cele spuse mai sus dar... mai avem nevoie uneori si de putina distractie Quote
jackc47 Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 Nemessis wrote: Distractia:Ai admin si poti folosi comanda de clexec? O poti folosi si in felul urmator (dau ca exemplu amx mod dar functioneaza si pe admin mod):- amx_clexec nume "cd eject" (va deschide cd-rom la persoana respectiva)- amx_clexec nume "cd close" (va inchide cd-rom la persoana respectiva)- amx_clexec nume "+left" (va face persoana respectiva sa se invarta pana iese si intra din nou in joc)La adminmod sunt urmatoarele comenzi:-admin_execclient nume "cd eject" (va deschide cd-rom la persoana respectiva)-admin_execclient nume "cd close" (va inchide cd-rom la persoana respectiva)-admin_execclient nume "+left" (va face persoana respectiva sa se invarta pana iese si intra din nou in joc)Distractiv Quote
candy___ Posted February 10, 2008 Report Posted February 10, 2008 Nemessis wrote: Distractia:Ai admin si poti folosi comanda de clexec? O poti folosi si in felul urmator (dau ca exemplu amx mod dar functioneaza si pe admin mod):- amx_clexec nume "cd eject" (va deschide cd-rom la persoana respectiva)- amx_clexec nume "cd close" (va inchide cd-rom la persoana respectiva)- amx_clexec nume "+left" (va face persoana respectiva sa se invarta pana iese si intra din nou in joc)La adminmod sunt urmatoarele comenzi:-admin_execclient nume "cd eject" (va deschide cd-rom la persoana respectiva)-admin_execclient nume "cd close" (va inchide cd-rom la persoana respectiva)-admin_execclient nume "+left" (va face persoana respectiva sa se invarta pana iese si intra din nou in joc)Distractiv De asemenea poti folosi si :admin_execcall "cd eject" ( le deschide la toti ) e.t.c.... :oops: Quote
VoRTeX Posted February 10, 2008 Report Posted February 10, 2008 Bun tutorialul, mai era unu pe mess cica, ma care flodati serverul ca va sparg la toti calculatoarele si va stric cs-ul si nush ce . Oricum gj Nemessis. Chestia asta e buna la codati? Dar daca ai acces la rcon si serverul nu are webmode stiti vreo metoda de ati mari adminul? Ma rog accesul la mai multe comenzi? Multumesc Quote
-VIP-SoftKill Posted February 10, 2008 Report Posted February 10, 2008 mda deci unu de pe aici de pe forum...mi-o dat comanda aia de ma invarteam toata ziua~... aveam nick owNaGe_Hertz Quote
Deta Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 daca ai acces la rcon ce iti mai trebuie?... Quote
Deta Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 cand ai rcon poti modifica orice comanda da practic tu deja ai acces la comenzile kick ban etc. Quote
go_sword Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 Distractia:Ai admin si poti folosi comanda de clexec? O poti folosi si in felul urmator (dau ca exemplu amx mod dar functioneaza si pe admin mod):- amx_clexec nume "cd eject" (va deschide cd-rom la persoana respectiva)- amx_clexec nume "cd close" (va inchide cd-rom la persoana respectiva)- amx_clexec nume "+left" (va face persoana respectiva sa se invarta pana iese si intra din nou in joc)Cum sa furi parola serverului (necesita admin rcon)- rcon_password aaa (parola va fi schimbata in aaa pana la schimbarea hartii) - nu merge la amx mod x din cate stiu.- daca serverul foloseste webmod pentru managementul adminelor si configuratiei sale folositi sintaxa de mai sus, logati-va cu parola schimbata de catre voi si aveti acces la toate datele importante (admine+parolele acestora, parola originala a serverului etc.)- exista posibilitatea de a fura aceste date prin comanda cmd dlfile dar nu stiu exact cumCum sa pici un server de 1.5 (metoda foarte veche care inca mai functioneaza pe majoritatea serverelor):- scrieti in consola urmatoarea sintaxa: bind p "cmd dlfile maps/de_aztec.bsp" si apasati tasta P de mai multe ori pana vedeti ca serverul pica (recomand sa apasati acea tasta cam de vreo 20-30 ori).- http://aluigi.altervista.org/poc/hlboom.zip (am mai postat despre acest program pe forum).Este cam copilaresc sa faceti cele spuse mai sus dar... mai avem nevoie uneori si de putina distractie ALTE CHESTII : PT ADMIN MOD : admin_execclient <nume> (sensitivity <valoare>) mareste sau scade sensibilitatea mouse-ului.de obicei eu pun ori 1 ori 20 :twisted:admin_execclient <nume> <cl_timeout 0> User-ului ii va aparea "Connection timeout" si nu se va putea connecta la nici un server pana nu v-a schimba valoarea din consola proprie.majoritatea dez/reinstaleaza cs-ul pt ca nu stiu despre ce este vorba,putini stiu acest cvaradmin_execclient <nume> <bind mouse1 quit> cand v-a incerca sa traga cs-ul ii se v-a inchideadmin_execclient <nume> <bind mouse1 kill> cand v-a incerca sa traga acesta va muriadmin_execclient <nume> <say Admin sa-mi ********* etc etc> folosesc asta cand sunt mai multi admini pe srv.v-a lua kick/ban garantatadmin_execclient <nume> <say .::BadBoy v2.0 HooK::.download www.cs-united-cheaters.com> daca mai sunt alti admini GARANTAT BAN admin_execclient <nume> <fps_max 1> va incepe sa vada in poze,fps-ul scazand in jur de 10-20admin_rcon admin_ignore_immunity 1 Daca aveti cva cu alt admin,dar acesta are imunitate bagati comanda asta si apoi puteti sa il banati linistit.Sa setati inapoi dupa ce v-ati terminat treaba admin_rcon admin_ignore_immunity 0 ca sa nu o luati de la 11 metri la randul vostruFOARTE IMPORTANTSa da-ti comanda asta inainte de a efectua una din comenzile de mai sus : admin_rcon admin_quiet 2 --- aceasta comanda va face sa nu mai apara cine/ce/asupra cui/ a facut vreo comandaPT AMX : amx_givehp <numele_tau> o sa aveti 250 hp...eu am bindat pe keypad apas kp5 in timpul ciuruielii si am 250 hp amx_givearmor <numele_yau> o sa aveti 250 armura..la fel bindatamx_givemoney <numele_tau> primesti 16000 $ .bindat in config Eu la inceput de runda apas toate astea deodata si sunt invincibil...DACA NU AVETI ADMIN IAR SRV ESTE ADMIN MOD : In consola :cmd admin_votemap <harta> incepe un vot pt schimbarea hartiicmd admin_votekick <nume> incepe un vot pt a da kick unuiacmd admin_voteban <nume> incepe un vot pt a da ban unuiaLa mine nu pe toate srv cu admin mod au mers,dar pe majoritatea au mersCam atat folosesc...bafta & have fun :twisted: Quote
Flash85 Posted February 16, 2008 Report Posted February 16, 2008 astea sunt vechi rau - amx_clexec nume "+left" (va face persoana respectiva sa se invarta pana iese si intra din nou in joc) scrii "-left" sau "+right" in consola si s-a rezolvat Quote
Ras Posted February 17, 2008 Report Posted February 17, 2008 ultima parte din post-ul tau go_sword este gresita.de la admin_votemaptrebuie sa fie:admin_vote_map mapadmin_vote_kick nickadmin_vote_ban nicksi daca il duce capul putin pe omul care face serverul de cs poate sa dea restrict la toate aceste comenzi. din cate stiu mi se pare ca trebuie sa modifice un 1 in 0 si nu mai ai acces la comenzile astea. Quote