chas Posted June 23, 2011 Report Posted June 23, 2011 (edited) Salutare, am o problema azi dimineata am spart displayu la telefonul digi , oare daca ma duc la cei de la RDS o sa il repare sau trebuie sa platesc taxa aia de 30-40 de euro sau ceva de genu?? Decat sa platesc atata mai bine cumpar altul de pe okazii . Edited June 23, 2011 by chas Quote
Church Posted June 23, 2011 Report Posted June 23, 2011 nu iti fac aia nimic. Ultima data am dus ce o mai ramas din telefon intr-o punga. Quote
BogdanNBV Posted June 23, 2011 Report Posted June 23, 2011 daca e dinala gratuit de la ei trebe sa platesti taxa eu am platit pentru un modem 3G(stick) primit gratis de la ei dar daca este la abonament separat telefonul atunci nu cred ca se aplica regula Quote
chas Posted June 23, 2011 Author Report Posted June 23, 2011 Pai este primit gratis . Dar ori cum ma duc sa intreb si daca mi se pare prea mult imi iau telefonu si plec . Multumesc pentru raspunsuri. Quote
loki Posted June 23, 2011 Report Posted June 23, 2011 Din cat stiu daca il dai pierdut te costa 80USD telefonu si 20USD cartela. Asta atunci cand au aparut. Poti sa te interesezi daca ti-l repara gratuit - e posibil sa o faca, si carcasa se uzeaza repede, sa o vezi pe a mea - dar asta doar intreband la un ghiseu de-al lor. Nu o sa te someze sa arati telefonul, intreaba doar. Quote