Silviu Posted June 29, 2011 Report Posted June 29, 2011 Super interesant. Dar oare ce planuiesc cu botnetul asta, totusi este destul de mare Quote
Paul4games Posted June 29, 2011 Report Posted June 29, 2011 Super interesant. Dar oare ce planuiesc cu botnetul asta, totusi este destul de mare Il folosesc pentru a instala diferite programe de pe urma carora obtin bani, ar mai putea fi folosit pentru obtinerea cartilor de credit/conturi de banci/etc...in principal orice din ce se pot scoate bani frumosi. Quote
SnaK3 Posted June 30, 2011 Report Posted June 30, 2011 atata timp cat este agatat de antivirus nu prea are viata lunga, tot web spiders raman la putere Quote
Paul4games Posted June 30, 2011 Report Posted June 30, 2011 atata timp cat este agatat de antivirus nu prea are viata lunga, tot web spiders raman la putereBa da poate avea si viata lunga mai ales daca este o versiune noua care este si FUD+ca are cel mai bun rootkit existent la ora actuala. Quote
SnaK3 Posted June 30, 2011 Report Posted June 30, 2011 Ba da poate avea si viata lunga mai ales daca este o versiune noua care este si FUD+ca are cel mai bun rootkit existent la ora actuala.pana la primul reinstall nu? Quote
Paul4games Posted June 30, 2011 Report Posted June 30, 2011 Pai da dar inca exista multi useri in romania(cel putin) care inca nu stiu nici cum se instaleaza un windows... Quote
SnaK3 Posted June 30, 2011 Report Posted June 30, 2011 Pai da dar inca exista multi useri in romania(cel putin) care inca nu stiu nici cum se instaleaza un windows...lol am un pusti sub mine care si reinstaleaza windowsul de fiecare data cand isi ia ban pe un server de cs... marog trecem peste ca sarim de la subiect, oricum atata timp cat a fost agatat de un antivirus.. deja sare jumate din norma Quote
DuTy^ Posted July 2, 2011 Report Posted July 2, 2011 (edited) Sa ne gandim ca studiu este facu de Kaspersky situatia poate nu este asa grava cum se spune, ci doar vor sa isi faca "vanzare"! pun pariu pe 1.000 ron ca 70% din populatia romaniei nu are un OS original si/sau un antivirus licentiat, majoritatea folosesc solutiile de securitate free sau nu folosesc deloc! asa-zisi technicieni IT de la retelele de networking ne cartier, la care te duci daca se misca pc greu sau nu mai merge deloc, vin la tine acasa si zic ca s-a stricat nu stiu ce piesa din pc si trebuie sa o schimbe.. le dai 100 ron cand piesa e 20 ron si iti mai si fura din pc daca ai piese bune si le inlocuiesc cu cacaturi! Edited July 2, 2011 by DuTy^ Quote
sandabot Posted July 2, 2011 Report Posted July 2, 2011 Super interesant. Dar oare ce planuiesc cu botnetul asta, totusi este destul de mare Starting WW3 Idk..... Quote