Jump to content
DanISR

Comenzi PuTTy [RooT/SheLL]

Recommended Posts

Posted
-

- vi -> similar cu pico doar ca e un program diferit . / de ex : vi mech.set

Sa iti spun ce se întîmpl? cînd il rulezi pentru prima data

Deschizi fi?ierul ?i ramai blocat :)), ape?i toate butoanele de pe tastiera ?i nu mai reu?e?ti sa ie?i , de obicei dup? cele întîmplate vei evita comand-ul vi sau vim .

Vreau sa vad cînd unul ob?ine acces pentru prima data intrun sistem Unix care folose?te vim ca editor predefinit si trebuie sa modifice un exploit ca sa ob?in? root .

Posted
Sa iti spun ce se întîmpl? cînd il rulezi pentru prima data

Deschizi fi?ierul ?i ramai blocat :)), ape?i toate butoanele de pe tastiera ?i nu mai reu?e?ti sa ie?i , de obicei dup? cele întîmplate vei evita comand-ul vi sau vim .

Vreau sa vad cînd unul ob?ine acces pentru prima data intrun sistem Unix care folose?te vim ca editor predefinit si trebuie sa modifice un exploit ca sa ob?in? root .

pyth0n3++ !!! ce batai de cap mi-a dat "vi"-ul acum cativa ani cand m-a provocat cineva sa-l folosesc :)) "-bash: nano: command not found" , "-bash: pico: command not found" , mai ramanea doar "vi"-ul .

Cu "vi"-ul poti face usor pe cineva sa urasca Linux-ul :))

Posted (edited)
pyth0n3++ !!! ce batai de cap mi-a dat "vi"-ul acum cativa ani cand m-a provocat cineva sa-l folosesc :)) "-bash: nano: command not found" , "-bash: pico: command not found" , mai ramanea doar "vi"-ul .

Cu "vi"-ul poti face usor pe cineva sa urasca Linux-ul :))

rtfmftw :))) nu e prea naspa, singura chestie cu care tre sa te inveti mai intai la el ar fi faptul ca e exact pe dos fata de celelalte :))

al naibii de funny titlul ala... "comenzi putty", bine ca nu dai cu ping n putty. as if lol. tot n am inteles zau, deci prima lista de comenzi era ptr putty iar a2a parte era pentru nix root estem? ce trist sunt nu?:| ce face curiozitatea din oameni si copy paste-ul din genii.

Edited by SnaK3
Posted

Voi nu stiti ce vorbiti.. vi e baza in tot ceea ce inseamna UNIX. Il gasesti in orice tip de shell, orice tip de UNIX, eu unul il ador. Are o groaza de scuraturi, pe care bineinteles, trebuie sa le stii si o groaza de avantaje.

E adevarat ca la inceput iti da bataie de cap, dar daca sti sa te documentezi ii dai usor de cap.

BTW: Threadu asta chiar sucks, si sucks rau.. comenzi aruncate asa la vrajeala.. sper sa nu se mai iveasca "hackerasi" de genul acesta.

Posted
Voi nu stiti ce vorbiti.. vi e baza in tot ceea ce inseamna UNIX. Il gasesti in orice tip de shell, orice tip de UNIX, eu unul il ador. Are o groaza de scuraturi, pe care bineinteles, trebuie sa le stii si o groaza de avantaje.

E adevarat ca la inceput iti da bataie de cap, dar daca sti sa te documentezi ii dai usor de cap

Zatarra = Vim fan

Nu vreau sa fac reclama multa dar sus?in totu?i ca e unul dintre cele mai bune

Il voi chema "The Editor"

Probabil majoritatea îl ur?sc deoarece nu reu?esc sa îl închid? odat? ce îl deschid sau probabil nici m?car sa scrie , oricum ambele modalit??i "Command mode " si "Insert mode" au rolul lor

BTW: Threadu asta chiar sucks, si sucks rau.. comenzi aruncate asa la vrajeala.. sper sa nu se mai iveasca "hackerasi" de genul acesta.

Confirm

Din punct de vedere tehnic ,informatic + Titlu de ScriptKiddie

De obicei nu prea atac pe nimeni pe forum ,oricum modul prezentat se conclude in urm?torul profil :

"ScriptKiddie hunting the shell , trying to survive with the linux command"

• Upvote 1