Jump to content
Jimmy

HC Stealer

Recommended Posts

Daca Istealer 6.3 nu avut asa mare succes ca Hc Stealer la testele facute acum, crezi ca 6.0 ar avea mai mari sanse decat 6.3 ? :))

Edit:

O alta diferenta.

Server Istealer 6.0:

Virustotal - Viziteaza

File name: steal 6.0 server.exe

Submission date: 2011-09-14 09:44:57 (UTC)

Current status: finished

Result: 41/ 44 (93.2%)

Server Istealer 6.3:

Virutstotal - Viziteaza

File name: steal 6.3 server.exe

Submission date: 2011-09-14 09:58:32 (UTC)

Current status: finished

Result: 39/ 44 (88.6%)

Server Hc Stealer:

Virustotal - Viziteaza

File name: servernamewithoutexe.exe

Submission date: 2011-09-14 08:57:24 (UTC)

Current status: finished

Result: 8/ 44 (18.2%)

Daca nici acum nu vezi diferenta....

Edited by Haceru

Share this post


Link to post
Share on other sites

@1 HC are nevoie de .netframework ca sa mearga, istealer nu are nevoie de nimic :)

@2 Chiar daca istealer este mai detectat daca il cryptezi cu un crypter bun o sa fie fud :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 - Nu cred ca mai sunt calculatoare asa multe care sa nu aiba net framework instalat suntem in secolul 21 anul 2011 am evoluat, in plus ce pot sa iau de pe un calculator cu win 98 pe el gen :)).

2 - Cu ce ma ajuta ca nu foloseste framework daca nu imi gaseste parolele si fix la ce este mai important si este detectat de toate antivirusurile ? (Un crypter bun fud ? Dane tu unul daca ai)

Bine nu stau sa ma contrazic cu tine vad ca tot pe a ta o ti.

Istealar 6.0 RULZZ. Multumit ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Multumesc, ma uit imediat.

Edit:

Rezolvat, banuiam ca face parte din program mai exact cand extrage hasul din registry dar la faza cu tabele din data de baze ca au fost puse special valori de lungime nu m-am gandit.

Vad ca la ip maxima lungime e de 15 dar un ip are doar 12 numere nu ca ar deranja sau ar incurca cu ceva dar asa ca fapt divers, aa plus punctele.... 12+3=15 am stat si am mai gandito putin.

Edited by Haceru

Share this post


Link to post
Share on other sites

Stie cineva de ce imi da eroarea asta: <code>Fatal error: Call to undefined function sort_order() in /home/........./index.php(1) : eval()'d code on line 1</code> cand vreau sa accesez baza de date?

Indexul nu l-am modificat cu exceptia primelor randuri ce trebuie configurate..Prima data am putut sa ma loghez, dar dupa ce am dat test url din stealer a crapat.. Am incercat cu alte indexuri acelasi procedeu dar eroarea ramane..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hy,

90283203.png

Imi da eroarea asta cand vreau sa pornesc exe ; am facut tot e bine easy etc ..dar Acum ... ned help careva n-am mai folosit pana acum stealere numai key.. multumesc anticipat.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hy,

90283203.png

Imi da eroarea asta cand vreau sa pornesc exe ; am facut tot e bine easy etc ..dar Acum ... ned help careva n-am mai folosit pana acum stealere numai key.. multumesc anticipat.

Net framework 3.5 ...daca te uitai cu 1 pag in urma gaseai raspunsul.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Este greu sa dai un serch in google asai ?.....doar mura-n gura absolut tot.

g?se?ti pe google numa b?l?rii.

re-upload dac? poate cineva clean dac? se poate.

bafta.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
serch? asai?

really?

si tu ai invatat romana cu femeia de servici?

mersi bufu

Vezi ca cuvantul "serch" ( search ) este in engleza amice, nu in romana , deci daca taceai filozof ramaneai

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...