florin9 Posted August 4, 2011 Report Posted August 4, 2011 Mai demult am vazut pe cineva ca scria un cod la interfon si se deschidea usa fara cartela sau sa o deschid cineva care e codul ala ? codul era ceva de genu 0000 urmat de inca cateva taste da nu mai stiu care sunt Quote
YO9CWD Posted August 4, 2011 Report Posted August 4, 2011 Sa mai deschis inca un topic pe tema asta! Quote
BogdanNBV Posted August 4, 2011 Report Posted August 4, 2011 (edited) codurile difera de la firma la firma cred ca si de la model la model, deci mai bine ceri pentru o anumita firma. Edited August 29, 2011 by BogdanNBV 1 Quote
gorila Posted August 4, 2011 Report Posted August 4, 2011 De obicei sunt doar 4 cifre.Eu am intalnit urmatoarele combinatii: 1414,2468.Poate iti sunt de ajutor,cu siguranta insa,aceste coduri (acolo unde sunt) le stiu locatarii.De ce nu intrebi pe cineva din scara?!? Quote
p3tru Posted August 4, 2011 Report Posted August 4, 2011 Fiecare apartament poate avea codul lui si-l setezi urmand instructiunile din manualul pe care ar fi trebuit sa-l primesti.Motivul pentru care nu ti-a fost spus codul respectiv e ca de fiecare data cand un cod al unui apartament e folosit, suna interfonul scurt, distinct in acel apartament.Si ar trebui sa fie de forma: *nr apartament*codpentru apartmanetul 1: *01*codInterfoanele ELECTRA nu au cod de acces. Numai cu cartela se poate deschide usa.Exista 2 tipuri de interfon, cu cartela lunga, si cartela in forma de cerc, la cele care folosesti cartela de cerc trebuie sa apesi 1,8,0 in acelasi timp(not sure)De asemenea postasul stie codurile Si il urmaresti cand vine... si l-ai ars.rep nu strica Quote
Gotyc Posted August 4, 2011 Report Posted August 4, 2011 sunt uni postasii asa de lenesi deranjeaza lumea si suna Quote
ripoff Posted August 4, 2011 Report Posted August 4, 2011 la mine la bloc e codul din 3 cifre,la altele (alea cu butoane de fier mari e 1234 C) ..daca vrei sa intri intr-un bloc suni la plessneala si zici ca esti ..de la gaze etc Quote
Guest Mosad Posted August 4, 2011 Report Posted August 4, 2011 Eu am interfon d-asta:Si "parola" este: F4+codul apartamentului de 4 ori. (ex:F4+20+20+20+20) Quote