Ellimist Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 Compare LG P500 Optimus One vs Samsung Galaxy Gio S5660 price and SpecsCe parere aveti? Sau aveti alta sugestie pana in 700 ron?Lg Are 419 RAM si 600 Mhz procesor.Samsung are 278 RAM si 800 Mhz procesor.Intrebarea este care dintre ele conteaza mai mult?Multi se plangeau de Lg ca se acumuleaza praf sub ecran dar are o baterie grozava. Multi se plangeau de Samsung ca bateria se consuma repede dar ecranul este mult mai bun ca la Lg.Sunt posesori pe aici care sa isi dea cu parerea? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
immun3 Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 la samsung maxim 3 zile tine bateria in rest e super! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ellimist Posted August 11, 2011 Author Report Share Posted August 11, 2011 Daca ar tine 3 zile ar fi grozav, dar am auzit cum ca tine si o zi sau chiar mai putin in conditii de folosire minima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
immun3 Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 tine mai mult stai chill, daca stai pe wi-fi scade dramatic in rest no problem, doar sa opresti din task manager aplicatiile care stau degeaba si consuma resurse aiurea,recomand samsung Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laziooo Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 am avut lg o1 am fost foarte multumit de el , daca il folosesti la maxim te tine bateria 1 zi , in stand by tine 3 zile lejer , e foarte bun telefonul , la poze,muzica,jocuri, ti-l recomand cu incredere Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaohacker Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 Un prieten are lg daca se joaca pe el bateria il tine 3 zile sau 2 full net.Daca numai vorbesti la el te tine o saptamana . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
madalin.next Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 Am eu LG Optimus One P500 !Il folosesc doar pentru a da mesaje si sa sun,poate ma mai uit la un film sau ascult melodii.Sunetul se aude foarte bine si convorbirile la fel. La capitolul camera cam prost nu are flash , deci daca e zi pozele ies frumoase dar daca e noaptea...e noapte. Bateria e de 1500 mp, e foarte buna, am ascultat cam 3 melodii pe zi +2,3poze,m-am jucat un joculet,am vorbit la el 3-4 minute am scris 2mesaje> pe zi...bateria m-a tinut 4 zile. Iar ecranul este unu capacitiv se vede foarte bine. Daca inainte ai avut un telefon cu tastatura si nu touchscreen iti va parea bine ca tiai luat unul cu touchscren cam o saptamna dar apoi o sa plangi dupa unul normal..Deci nu recomand LG Optimus One p500 nici celalalt telefon care e un pic mai slab ca acesta. ( ai sa te plictisesti de lg...e prea simplu meniu..iar daca nu ai net pe el degeaba il ai sal) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dansud2007 Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 Cred ca Samsung ar fi o alegere mai buna !Dar cred ca tot in banii astia iti poti lua un Galaxy mini, care l-am testat si e un telefon foarte bun ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertutzu Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 recomand galaxy mini sau tot samsung..bateria neforjata tine lejer 3 zile la mini Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mircea93 Posted August 27, 2011 Report Share Posted August 27, 2011 eu iti recomand LG P500, il detin de o vreme. Este un telefon multimedia spre deosebire de samsung galaxy mini. Bateria tine in functie de cat de mult este utilizat(30-35 ore maxim). Numai sa nu faci prostia ca in prima zi cand il primesti sa cauti o zi intreaga live wallpaper(mi-a cam mancat bateria atunci). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ellimist Posted August 27, 2011 Author Report Share Posted August 27, 2011 Multumesc tuturor, o sa imi iau samsung-ul pana la urma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
madalin.next Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 ... sa ne zici si noua daca iti place acel samsung ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silviu Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 Si eu tot alegerea asta am avut-o de luat : http://rstcenter.com/forum/38020-parere-despre-samsung-galaxy-gio-s5660.rstAm luat Samsung-ul . Merita iti spun. Ia-l si baga-i android 2.3.4 si rooteaza-l ai site de tutoriale la mine in semnatura. Si daca vrei sa mai economisesti bani ia-l de aici Samsung Galaxy Gio S5660 Dark Silver - TelefonulTau.eu .Eu tot de acolo l-am luat si am 2 ani garantie si sunt multumit. E alegerea ta. Bafta! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alina_ઇ ઉ Posted September 17, 2011 Report Share Posted September 17, 2011 Detin LG Optimus One si pot spune ca e mai bun decat toate celelalte telefoane din categoria lui .. nu poti sa-ti iei ceva mai bun decat el la acesti bani.Bateria ma tine destul de mult .. 2 zile cu utilizare moderata de net si jocuri.Ce ma incanta cel mai mult e display-ul pentru ca se vede extrem de bine la el .. are rezolutia destul de mare si culorile superbe .. nici nu se compara cu samsung sau htc(wildfire).. cine nu ma crede poate sa le compare .. in realitate, nu pe net.PS: Eram inebunita dupa htc wildfire pana am facut comparatia dintre ele in realitate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...