dragosh1904 Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 Pai zic eu ca am dat de o combinatie buna!Pret 550 max 600 ron pt un laptop amilo li 2727 cu configuratia se merita sau sa-mi iau unu super bun din magazin?Ps mai primesc si un super mouse care mai mult de 20 ron nu stiu daca costa.Mouse A4Tech X-710F, NegruPS acum ii fac teste de bad-uri pe hdd imi puteti recomanda un program cat mai bun?+sa vad daca se incinge si daca palpeaza ecranul.PS2 vad ca ar fi o mica problema cu driverele se gasesc greu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1337 Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 Ia-ti unul super bun din comert asta are configuratie praf, nu cred ca merita , strange bani si ia-ti unu calumea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tromfil Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 Dac? ?i se pare prea bun e ?eap?. Se aplic? în orice. Eu unul când vreau magazin pentru ce folosesc intens pentru ca stresul de dup? nu merit? diferen?a de bani. Calculeaz? ?i asta de azi înainte ?i vei vedea c? te vei sim?i mai bine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragosh1904 Posted August 18, 2011 Author Report Share Posted August 18, 2011 @1337 dc zici ca are configuratie praf cu 2gb ram.hdd 232Gb nu e chiar atat de praf.eu ma gandeam sa l iau sa-l vand cu macar 2 mil in plus.@tromfil nu cred ca e teapa din moment ce e al unui perieten l am testat nu pot zice nimic de rau.doar ca nu are web card reader si bluetooth.in rest e ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweby Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 Eu iti zic la fel ca si tromfil. Nu se merita sa iei nimic SH, poate sa iti fie si prieten. Poate ca nici el nu stie ca e aproape dus ceva. Faci un sacrificiu, mai pui ceva banuti si iti iei unul nou. Daca se duce, macar stii ca lai stricat tu... nu ramai prost.E doar parerea mea, tu faci ce vrei . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragosh1904 Posted August 18, 2011 Author Report Share Posted August 18, 2011 ok,mersi dar uite faza e ca trebuie sa pun ff multi bani vreau sa mi iau ceva foarte bun.Asta e din greseli invatzam.Tot de la el am luat si un telefon ff iefitn si bun si m a tinut ff mt.Nu zic ca ar avea vreo leg omu doar are nevoie de bani.Deci v am intrebat ce teste as mai putea sa i fac? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sado Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 Pe rahatu asta cu bateri nu as da nici 200 ron. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
symboss Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 Cred ca e mai bine sa-ti iei unul nou.Nu stiu ce calculatoare stau pe piata din RO,insa la noi indiferent de bugetul care il au ,toti opteaza pe minim 3-4 GB DDR3,ma uit chiar ca multi vor i-uri ca procesor:)),iar HDD-ul sub 500 GB nici nu prea se gasesc,daca sa le iei aparte.Zic sa mai stringi bani si ia-ti ceva bun,daca iei ceva vechi risti sa-l tii pina nu se strica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragosh1904 Posted August 18, 2011 Author Report Share Posted August 18, 2011 @beaubere ^^argumenteaza.pe ce ai da 550 ron? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweby Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 Aici ai dreptate dragosh, 550 ron nu e mult, dar gandestete la ce il vei folosi. Te va ajuta laptopul? Vei putea sa iti faci treaba cu el? Iti place laptopul? TU crezi ca se merita? daca iti pui intrebarile astea de 2 ori si raspunsul e da, atunci poti sa il iei . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p3tru Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 Mousul e bun tin sa te contrazic ca toate mouse-urile din seria a 3-a A4-tech sunt destul de bune pentru PC si unele in special pentru gaming (UNELE)Oke, in legatura cu laptopul... nu, nu se merita si atat, ai toate sugestiile si raspunsurile mai sus de la ceilalti colegi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLegoLLaS Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 Eu am acelasi laptop (windwos 7 home premium pentru filme si net, nimic deosebit) isi face treaba ok dupa 2 ani(acum 4-5 luni i-am schimbat pasta termoconductoare si am scos un kil de praf din el) totusi mai bine ia-ti ceva din magazin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 Depinde de fiecare, eu unu m-as multumi cu asa ceva, eu am nevoie de maxim 1 GB RAM, un procesor de 2.5 GHz si o placa video de 2 lei. Dar eu nu ma joc, decat din an in Paste un Counter-Strike. Daca nu esti gamer si nu vrei cine stie ce de la un calculator, cum eu de exemplu nu vreau, e bun. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ellimist Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 Exact cum spune si nytro. Si eu zic ca merita, dar asta depinde si in functie de ce vrei sa faci pe el. Pentru un home user obisnuit e mai mult decat suficient. Am 1GB ram si niciodata nu am simtit nevoia de mai mult. Daca il folosesti pentru jocuri, nu merita. Pentru restu', eu zic ca da. Si pretul mi se pare bun, mai ieftin de atat e doar mersu' la sala de net. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petzy Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 Voi ati observat ca tipul a zis ca intentioneaza sa il cumpere doar ca sa il vanda cu vreo 200 de RON in plus pe la altu, nu ? =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragosh1904 Posted August 19, 2011 Author Report Share Posted August 19, 2011 da asta e am pierdut-o pe asta tipul l a dat pe pe 800.da Petzy daca il tineam o sapt si nu mi convea sigur gaseam uite ca s a putut la 800 ron se poate inchide.Multzam celor pentru raspunsuri,in special Nytro,sweby si cei care au dat un rasp ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...