Jump to content
wpanda

Cumpar emailuri femei

Recommended Posts

Posted (edited)
8 hours ago, aelius said:

sa traiesti frate! :)))te-ai simtit atras cu gandu la shemaleze? ahahaha

pentru popi, adica pochi ! manglitori la manglitori !

nici popa nu a mai venit la botez anul asta. 

Edited by j1ll2013
  • Downvote 1
Posted
On 2/13/2026 at 12:07 AM, aelius said:

sa traiesti frate! :)))te-ai simtit atras cu gandu la shemaleze? ahahaha

Si ce are 🤣💪 merge o shemaleza buna din cand in cand😂

Posted (edited)

nu mai postati mai prostii.gluma e gluma dar pana la o anumita limita.

mancarea trebuie sa va preocupe. voi nu vedeti ca nu are lumea bani.

Edited by j1ll2013
  • Haha 2
Posted
1 hour ago, j1ll2013 said:

Eu mor aici cu j1ll asta 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

• Upvote 1
Posted (edited)
17 hours ago, j1ll2013 said:

Nu te-ai prins până acum? Comunitatea RST a îmbătrânit și au ajuns niște bosorogi corporatriști care nu mai au chef de hachereală... viseaza la pensie si așteaptă doar să-și termine creditele luate pe 30 de ani la apartament cu 2 camere în Militari și se apucă de scris in Office 2000 testamentul cui să lase contul de pe forum moștenire... ei au chef doar de caterincă de 2 bani și să posteze linkuri cu manele invechite de 20 de ani de când erau și ei mândri și feciori.

Maine, poimâine o să vină nemesis pe aici să scrie un thread  "tutorial - cum am păcălit casa de sănătate să-mi imi deconecteze analizele la pancreas prin talonul de pensie". Radeti voi, dar asta e adevărul. Nytroman o să vină cu tutorial: "Exploit in soft-ul folosit de casa de pensii"

Edited by muuie_rst
  • Haha 1
Posted
8 hours ago, muuie_rst said:

Nu te-ai prins până acum? Comunitatea RST a îmbătrânit și au ajuns niște bosorogi corporatriști care nu mai au chef de hachereală... viseaza la pensie si așteaptă doar să-și termine creditele luate pe 30 de ani la apartament cu 2 camere în Militari și se apucă de scris in Office 2000 testamentul cui să lase contul de pe forum moștenire... ei au chef doar de caterincă de 2 bani și să posteze linkuri cu manele invechite de 20 de ani de când erau și ei mândri și feciori.

Maine, poimâine o să vină nemesis pe aici să scrie un thread  "tutorial - cum am păcălit casa de sănătate să-mi imi deconecteze analizele la pancreas prin talonul de pensie". Radeti voi, dar asta e adevărul. Nytroman o să vină cu tutorial: "Exploit in soft-ul folosit de casa de pensii"

Si tu o sa vii sa ceri explicatie la tutorialele facute de ei

Posted (edited)
53 minutes ago, j1ll2013 said:

din punct de vedere legal e bullying ! va rog sa imi stergeti accontul pe rst ca is aici din 2005 dar asa "nebunie" nu am vazut niciodata.

Nu i stergeti contul. Hai sa i dam bully sa l stearga singur👍😂 @aelius

Edited by Gangjas
Posted (edited)
6 hours ago, Gangjas said:

Nu i stergeti contul. Hai sa i dam bully sa l stearga singur👍😂 @aelius

e ok. faceti offtopic ca is extrem de multe hot intel aici. treaba voastra, nu inteleg cum la 27 de posturi faci p*la asa mare.

inclusiv dnu aelius face offtopic. asta e. maine vedeti daca tara intra in incapacitate de plata.

Edited by j1ll2013
  • Haha 1
Posted (edited)
18 minutes ago, j1ll2013 said:

e ok. faceti offtopic ca is extrem de multe hot intel aici. treaba voastra, nu inteleg cum la 27 de posturi faci p*la asa mare.

inclusiv dnu aelius face offtopic. asta e. maine vedeti daca tara intra in incapacitate de plata.

Tu esti securistu deep cover care se tot plange pe aici de bani si altele da pe la spate e mr professor da nu ti mai merge cu noi. Nicusor Dan ne are sub paza lui.

"aveti grija baieti ce intel dati pe aici" 

tot el: dau intel pe redbull 

te am desconspirat ca nu mi plac securistii care nu isi respecta munca

oricum jill tot ar fi pierdere mare sa ti dai delete la cont... macar suntem si noi importanti ca ne simtim urmariti

Edited by Gangjas
Posted (edited)
18 minutes ago, j1ll2013 said:

Da, intră în incapacitate de plată și motivul e următorul: Nytroman și ceilalți moderatori i-au convins pe toți să se lase de ilegalități și să se facă corporatriști. Așa că, pwla bani și averi aduse în România din străinătate. Hackerul român a devenit corporatrist cu salariu de mizerie, apartament în Militari pe credit 30 de ani la bănci și mașină în leasing. Efectiv asta promovați voi tot timpul pe aici. hackerul modern e corporatist, trăiește pe salariu, dar cinstit. WTF is wrong with you people? Statul, în loc să fie deștept să încurajeze hackingul si criminalitatea informatica, să avem o elită de producatori de bani, s-a infiltrat pe aici ca să îi recruteze pe naivi să devină sclavi la firme.

Edited by muuie_rst
Posted (edited)
7 minutes ago, muuie_rst said:

Da, intră în incapacitate de plată și motivul e următorul: Nytroman și ceilalți moderatori i-au convins pe toți să se lase de ilegalități și să se facă corporatriști. Așa că, pwla bani și averi aduse în România din străinătate. Hackerul român a devenit corporatrist cu salariu de mizerie, apartament în Militari pe credit 30 de ani la bănci și mașină în leasing. Efectiv asta promovați voi tot timpul pe aici. hackerul modern e corporatist, trăiește pe salariu, dar cinstit. WTF is wrong with you people? Statul, în loc să fie deștept să încurajeze hackingul si criminalitatea informatica, să avem o elită de producatori de bani, s-a infiltrat pe aici ca să îi recruteze pe naivi să devină sclavi la firme.

Ne ai aratat cine esti doar prin simpla ta gandire. Daca erai tu in locul lui nytro fii sigur ca forumu era mai plin de corporatristi decat ai tu par in cap.. oricum .. imi place gandirea ta, poate ne auzim la o cafea

cand voiam sa beau cafea cu baietii nici nu stiam de rst asa ca te potrivesti tu cu jill din cate se vede

eu si @aelius stam si ne uitam pe voi ca e clar ca n aveti niciunu treaba cu realitatea

Edited by Gangjas
Posted
1. Accesul ilegal la un sistem informatic (Art. 360 Cod Penal)
Dacă prin „acces interzis” vă referiți la accesarea fără drept a unui calculator, email, rețea Wi-Fi securizată sau sistem informatic, pedepsele conform Noului Cod Penal sunt:
  • Pedeapsa de bază: Închisoare de la 3 luni la 3 ani sau amendă.
  • Acces pentru obținerea de date: Dacă accesul este făcut pentru a obține date informatice, pedeapsa este închisoarea de la 6 luni la 5 ani.
  • Circumstanțe agravante: Dacă fapta este comisă prin depășirea limitelor autorizate, pedepsele pot fi mai mari (2-7 ani), mai ales dacă sunt folosite programe specializate sau accesul este restricționat.
Posted

Uite frate securiștii pe forum nici să menționezi că faci bani din activități ilegale și pac, bagă codul penal. RST e infiltrat și mort. Mă doare în pwla de Articolul 360 și de pușcăriile americane ADX Florence etc. Fac peste un milion de euro profit pe lună și mă doare la bascheți. Criminalitatea informatică e în floare și lătraii licuriciului albastru mint pe net.

Posted
2 minutes ago, muuie_rst said:

Uite frate securiștii pe forum nici să menționezi că faci bani din activități ilegale și pac, bagă codul penal. RST e infiltrat și mort. Mă doare în pwla de Articolul 360 și de pușcăriile americane ADX Florence etc. Fac peste un milion de euro profit pe lună și mă doare la bascheți. Criminalitatea informatică e în floare și lătraii licuriciului albastru mint pe net.

da e voie pe rst cu, carding !? 

Posted (edited)
12 minutes ago, j1ll2013 said:

da e voie pe rst cu, carding !? 

Cine vorbea de carding? Sunt peste 10 scheme actuale de făcut bani online și fără carding. Cardingul, într-adevăr, este mai complicat. Îți trebuie un grup organizat: persoane pentru colectarea de date, să planteze "pisicuțe", vânzători de magazine sau sageti pentru cumpărături online si ridicari colete, sau conturi bancare reale, și persoane care să retragă banii de la ATM... destul de complicat și nu prea are treabă cu IT-ul.

Edited by muuie_rst