j1ll2013 Posted February 15 Report Posted February 15 (edited) 1. Perturbarea funcționării sistemelor informatice (Art. 363 Cod Penal) Acesta este articolul direct aplicabil atacurilor de tip „flooding” (inundarea serverului cu cereri pentru a-l face indisponibil). Fapta: Perturbarea funcționării unui sistem informatic prin introducerea, transmiterea, modificarea, ștergerea sau deteriorarea datelor informatice ori prin restricționarea accesului la astfel de date. Pedeapsa: Închisoare de la 2 la 7 ani. Legislația românească (Legea nr. 221/2019 și normele metodologice din 2020) definește bullying-ul ca violență psihologică și impune prevenirea acestuia în școli prin grupuri de acțiune anti-bullying. Aceasta obligă la gestionarea cazurilor de violență fizică, verbală sau cibernetică, implicând DGASPC și măsuri educative pentru agresori, conform Lege5 și Ministerul Educației și Cercetării. AM RAMAS FARA LOC DE MUNCA. IS SUPARAT. DAR VOI SUNTETI MAI GRAV CA MINE. DIMINEATA LA 6 VINE PRESA ! NU MAI FACETI CARDING CA INCHIDE GARDA RST. INCALCATI LEGEA SIGURANTEI NATIONALE PLUS FRAUDA. Edited February 15 by j1ll2013 Quote
Gangjas Posted February 15 Report Posted February 15 24 minutes ago, j1ll2013 said: AM RAMAS FARA LOC DE MUNCA. IS SUPARAT. DAR VOI SUNTETI MAI GRAV CA MINE. DIMINEATA LA 6 VINE PRESA ! NU MAI FACETI CARDING CA INCHIDE GARDA RST. Asa sa fie. Ca doar eu nu s prost Quote
Gangjas Posted February 15 Report Posted February 15 44 minutes ago, j1ll2013 said: 1. Perturbarea funcționării sistemelor informatice (Art. 363 Cod Penal) Acesta este articolul direct aplicabil atacurilor de tip „flooding” (inundarea serverului cu cereri pentru a-l face indisponibil). Fapta: Perturbarea funcționării unui sistem informatic prin introducerea, transmiterea, modificarea, ștergerea sau deteriorarea datelor informatice ori prin restricționarea accesului la astfel de date. Pedeapsa: Închisoare de la 2 la 7 ani. Legislația românească (Legea nr. 221/2019 și normele metodologice din 2020) definește bullying-ul ca violență psihologică și impune prevenirea acestuia în școli prin grupuri de acțiune anti-bullying. Aceasta obligă la gestionarea cazurilor de violență fizică, verbală sau cibernetică, implicând DGASPC și măsuri educative pentru agresori, conform Lege5 și Ministerul Educației și Cercetării. AM RAMAS FARA LOC DE MUNCA. IS SUPARAT. DAR VOI SUNTETI MAI GRAV CA MINE. DIMINEATA LA 6 VINE PRESA ! NU MAI FACETI CARDING CA INCHIDE GARDA RST. INCALCATI LEGEA SIGURANTEI NATIONALE PLUS FRAUDA. Sa vina sa futa in cur pe cine merita. Eu diseara ma culc. Nu s nebun Quote
pwla_mea Posted February 15 Report Posted February 15 1 hour ago, Gangjas said: Va provoc sa vorbim in continuare pe tema asta si sa mi explicati si mie cu ce au gresit nytroman si toti. Ce alt viitor era daca nu erau ei niste corporatristi. Va zic eu, unul de o mie de ori mai trist. Ziceti le la sefii vostri ca le dau la muie ptr ca tot sug pula pe la oamenii care au avut un rol de orice fel in viata mea. De ce nu are nimeni pula sa vorbeasca fata in fata cu mine? sugestia mea pentru tine e sa schimbi dealerul ca iti vinde niste chestii expirate... Quote
Gangjas Posted February 15 Report Posted February 15 (edited) 7 minutes ago, pwla_mea said: sugestia mea pentru tine e sa schimbi dealerul ca iti vinde niste chestii expirate... Asa ziceam si eu. Ma rog pentru tine sa nu ti vanda si tie si nu e amenintare. Scriu aici sa vada toti. Lasa ca diseara o sa dorm bine dar cine a rupt pula sa bea si el rachiu cu voi sa vedeti si dupa sa nu mai rupeti pula cu mine degeaba Edited February 15 by Gangjas Quote
Gangjas Posted February 15 Report Posted February 15 Cum fac sa devin corporatrist. Readuc forumul la viata. Am experienta Quote
aelius Posted February 15 Report Posted February 15 toate ca toate, dar j1 corporatist? 🤣 bros, lasati-o mai moale cu fumatul, ahahaha 1 Quote
Gangjas Posted February 16 Report Posted February 16 Toate ca toate, dar rstforums forum de criminalitate informatica? Voi sunteti nebuni baieti Quote
Gangjas Posted February 16 Report Posted February 16 (edited) In fine, corporatristi sau nu, va iubesc pe toti 😂😂😂 ❤️❤️ Corporatrist tipic: Edited February 16 by Gangjas Quote
j1ll2013 Posted February 16 Report Posted February 16 (edited) 3 hours ago, Gangjas said: Toate ca toate, dar rstforums forum de criminalitate informatica? Voi sunteti nebuni baieti am fost la lucru toata noaptea ca paznic. de p telefon tastez. nu am bani nici de chirie @aelius de unde weed , pe bonuri de masa ? Edited February 16 by j1ll2013 1 Quote
aelius Posted February 16 Report Posted February 16 1 hour ago, j1ll2013 said: am fost la lucru toata noaptea ca paznic. de p telefon tastez. Stai linistit ca tot paznic sunt si eu. Fac de paza pe servere, sa nu intre cineva pe ele. Dau w, w, w .... pana-mi amorteste mana 1 2 Quote
Nytro Posted February 17 Report Posted February 17 On 2/14/2026 at 11:45 PM, muuie_rst said: "Exploit in soft-ul folosit de casa de pensii" Uaaa, ar fi top, sa imi pun 200 RON la pensie ❤️ 2 Quote