Jump to content
BogdanNBV

Castigator eurobingo metropolis?

Recommended Posts

Posted

Am primit un mesaj dubios, in el scrie cum ca as fi castigat 50k RON, si sa sun la 0752425071, am sunat, de pe un alt telefon si a intrat robotul si-mi spunea sa las un mesa. A mai primit cineva acest mesaj?

Posted

si eu am primit un sms asemanator, tot cu superbingometropolis si nu stiu ce castig imens si am sunat la numarul ala , ca si asa aveam minute si imi raspunde un tip cica am castigat bla bla si eu ii zic pai cum sa castig daca nici n-am participat si de unde au numarul meu de telefon. cand a vazut asta ca il iau la intrebari cica ma paseaza colegului lui. si ala la fel, numai ca imi raspunde ca are numarul meu de tel. din baza de date. apoi imi cere numele si prenumele si i-am zis sa imi ia si numele si prenumele tot din baza de date din care mi-au luat nr. de tel.pana la urma cand a vazut ca nu ii dau nici nume nici nimic cica o sa imi trimita un premiu de consolare. o zi buna si la revedere.:))

Posted

Da bineinteles ca era adevarat mesajul, bogdane, ce, crezi ca exista oameni care fac asa ceva doar ca sa-si bata pula de oameni? Sau ca ala era un numar cu suprataxa? Neah, astea-s mituri.

La superbingo nu castigi decat daca te extrage, si se extrage doar in direct, si daca nu raspunzi la telefon (singurul motiv pe care l-ar fi avut ca sa-ti dea mesaj) primesti un premiu de pielea pulii (sub 500lei).

Deci ai cam luat teapa :P