betivuu' Posted September 10, 2011 Report Posted September 10, 2011 Nu e un blog personal postez orice pe el .MASTER – BlogV? a?tept. Quote
M2G Posted September 10, 2011 Report Posted September 10, 2011 Imi place! Asa ca si sugestie poti pune cate o poza sugestiva pentru fiecare post in pagina principala. La fel cum e la postul cu "Gazduire web gratis". Fa o pagina de facebook asociata blogului si un cont de twitter.Bafta! Quote
-E-xPeRiEnCe Posted September 10, 2011 Report Posted September 10, 2011 Pune la toate posturile imagini ca asa arata urat Quote
betivuu' Posted September 10, 2011 Author Report Posted September 10, 2011 ok, o sa tin cont de sfaturi Mai astept pareri . Quote
Gabriel87 Posted September 10, 2011 Report Posted September 10, 2011 Sa iti faci un alt banner pentru ca ala daca te uiti atent e largit text-ul te pot ajuta eu dami un PM cu text si dimensiuni banner Quote
gotr00t Posted September 10, 2011 Report Posted September 10, 2011 gabi..am vazut un design al tau..fratele meu..cine v-a bagat pe voi la designeri?" Quote
betivuu' Posted September 10, 2011 Author Report Posted September 10, 2011 Sa iti faci un alt banner pentru ca ala daca te uiti atent e largit text-ul te pot ajuta eu dami un PM cu text si dimensiuni bannerti-am trimis pm . Quote
Gabriel87 Posted September 10, 2011 Report Posted September 10, 2011 gabi..am vazut un design al tau..fratele meu..cine v-a bagat pe voi la designeri?"Nu vreau sa te jignesc.. nici nu am ceva cu tine si raspunsul meu este ca nu este treaba ta cine ne-a bagat la Grupul Designers si da am facut design pentru programul lui Wav3 si urmeaza pe viitor sa ma fac si la alte proiecte nu stau deageaba Quote
Gabriel87 Posted September 10, 2011 Report Posted September 10, 2011 imi faci logo ala ?Tu la banner web zici logo ?da man ti-l fac maine dimineata.. pentru ca asa vreau sa te ajut nu ca ii un proiect anume pentru comunitatea RST ca daca era trebuia sa fac dar asa puteam sa iti zic ca nu iti fac pentru ca nu am nici o legatura cu blog-ul tau dar ti-l fac banner-ul pentru ca sunt baiat bun cu cine merita Quote
gotr00t Posted September 10, 2011 Report Posted September 10, 2011 Tu la banner web zici logo ?da man ti-l fac maine dimineata.. pentru ca asa vreau sa te ajut nu ca ii un proiect anume pentru comunitatea RST ca daca era trebuia sa fac dar asa puteam sa iti zic ca nu iti fac pentru ca nu am nici o legatura cu blog-ul tau dar ti-l fac banner-ul pentru ca sunt baiat bun cu cine meritaUite ca eu am o problema cu tine. Ghininon! Pesemne ca tu esti vreun arogant ce crede ca daca are cateva litere sub nume e mare cacat pe aici. Gresit! Quote
flux Posted September 10, 2011 Report Posted September 10, 2011 @Gabriel: e largit capul tau nu textul, textul e perfect.foarte fain template. Quote
Gabriel87 Posted September 11, 2011 Report Posted September 11, 2011 Uite ca eu am o problema cu tine. Ghininon! Pesemne ca tu esti vreun arogant ce crede ca daca are cateva litere sub nume e mare cacat pe aici. Gresit!Nu sunt arogant fratioare ca am niste litere sub nume ai inteles tu Gresit ! nu eu flux , pune-ti frate ochelarii sau dute la ORL vezi poate ai ceva la ochii Quote
RoB3r7Os Posted September 11, 2011 Report Posted September 11, 2011 @Gabriel87 este cel mai mare tepar de pe forum pacat ca nu am salvat conversatiile de pe privat (am avut alt cont si am primit ban) acolo aveam conversatiile cu el cine a facut afaceri cu el cred ca stie ce fel de tepar este el are relatii cu admini/moderatorii de asta a primit functie dar in schimb tot un tepar ramane. MORIIIIII mah odata ca nu te mai satura nici dracu pe tine sti doar tepe sa dai la oameni Quote
gotr00t Posted September 11, 2011 Report Posted September 11, 2011 (edited) Relatii...felatii..Daca stii pe cineva in staff ai relatii? uuu..baieti rai ce sunteti..fratioare-manelist version of bro. Edited September 11, 2011 by gotr00t Quote
betivuu' Posted September 11, 2011 Author Report Posted September 11, 2011 mi-a facut banner-ul , MASTER – Blog@ Mersi Gabriel ! Quote
Gabriel87 Posted September 11, 2011 Report Posted September 11, 2011 (edited) @RoB3r7Os , ce cont ai avut tu inainte ma? aaa sau esti tu ala care mi-ai dat shellu-rile alea pe site`uri gasite si de Marian de pe TBO si ti-am promis ca iti dau CTM DDos ?)@gotr00t , Mda.. numai zic nimic ca numai are rost sa ma cert aiurea@betivuu' , Cu placere Edited September 11, 2011 by Gabriel87 Quote
aelius Posted September 11, 2011 Report Posted September 11, 2011 @betivuu'Ceva sfaturi pertinente:1. Sunt prea multe elemente 'web 2.0'. Cred ca ar da mai bine ceva 'old style', fara sorcove tiganesti si spatiu irosit de pomana. Poti vedea ca exemplu www.rtfm.ro2. Spatiul pentru continut este mult prea mic si inghesuit: MASTER3. WTA-ul ala din footer este o porcarie. De ce sa vada malahistii adresele ip ale vizitatorilor tai si cookie-urile sau sa vada studii demografice. Daca totusi vrei sa-l pastrezi, pune-l in sidebar.4. "An article by MASTER" - Master este un nickname 'grandios' si creezi impresia ca ai 17-19 ani. Eu daca scriu un articol, imi place ca oamenii sa-mi stie numele, sau macar imi pun un nickname neutru si ma feresc de 'master, masterofuniverse, hacker, sef, boss, etc ...' Quote
betivuu' Posted September 11, 2011 Author Report Posted September 11, 2011 1. Imi place foarte mult "tema"2. Am vazut si eu..3. Am sa fac privata chestia cu ip-urile.4. Am nick-ul .MASTER15 de foarte mult timp si dupa numele asta ma stie lumea... si nu o sa-l schimb !Mai astept pareri. Quote
betivuu' Posted September 12, 2011 Author Report Posted September 12, 2011 nu schimb tema . deocamndata . Quote
betivuu' Posted September 14, 2011 Author Report Posted September 14, 2011 Ce teme wordpress faine stiti ? Quote