p3tru Posted September 21, 2011 Report Posted September 21, 2011 Senzational Currently Active Users Viewing This Thread: 27 (22 members and 5 guests)Ce facem noi pentru un membru, ori suntem o comunitate, ori numai suntem:))LE: Ce vroiau? @Park
Nokia94 Posted September 21, 2011 Report Posted September 21, 2011 am cam rezolvat cu ei.. am aflat ce vroiauNu am luat bataie nu nimic, sunt foarte okCe vroiau ?
dirtrock Posted September 21, 2011 Author Report Posted September 21, 2011 Tipii erau gay si ti-au propus un fetish in 6-7?in afara de 2 dintre ei nu cred, vroiau playerul meu de muzica ( nokia x3 )
Nokia94 Posted September 21, 2011 Report Posted September 21, 2011 in afara de 2 dintre ei nu cred, vroiau playerul meu de muzica ( nokia x3 )Si tu ce ai facut?
Weedy92 Posted September 21, 2011 Report Posted September 21, 2011 Taieti venele Glumeam Confruntai au vreo problema cu tine da-le in freeza si eu am patit asa 8 odata mo batut
dirtrock Posted September 21, 2011 Author Report Posted September 21, 2011 Si tu ce ai facut?leam dat telefonul meu, si in schimb miau dat un sony erricson xperia mini .. si am scapat de bataia de cap
D3mEnT Posted September 21, 2011 Report Posted September 21, 2011 Foarte tare. Romania are nevoie de oameni ca tine!
p3tru Posted September 21, 2011 Report Posted September 21, 2011 in afara de 2 dintre ei nu cred, vroiau playerul meu de muzica ( nokia x3 )Esti prost daca ai facut ce cred... date'n sloboz... pa, closed.Presimt ca peste 2 zile vi cu alt topic "Acum vreau si aia si aia si aia..."
Nokia94 Posted September 21, 2011 Report Posted September 21, 2011 leam dat telefonul meu, si in schimb miau dat un sony erricson xperia mini .. si am scapat de bataia de capNai facut bine.Data viitoare o sa faca tot asa
dirtrock Posted September 21, 2011 Author Report Posted September 21, 2011 Nai facut bine.Data viitoare o sa faca tot asanu o sa mai existe data viitoare, data viitoare incerc partea cu pumnul, oricum miam strans " gasca " sa spun asa.. inchide cineva topicul? cred ca deja este o prostie..
D3mEnT Posted September 21, 2011 Report Posted September 21, 2011 Maine poimaine o sa-ti zica sa le-o dai si pe ma-ta la schimb! Iar tu ca sa scapi de probleme, logic ca o sa le-o dai...
Nokia94 Posted September 21, 2011 Report Posted September 21, 2011 nu o sa mai existe data viitoare, data viitoare incerc partea cu pumnul, oricum miam strans " gasca " sa spun asa.. inchide cineva topicul? cred ca deja este o prostie..Intro zi deja tiai facut o gasca =))
loki Posted September 21, 2011 Report Posted September 21, 2011 in astfel de cazuri se vorbeste cu parintii, indiferent daca ii consideri incuiati, ca n-o sa te inteleaga, divortati, sau alte motive. Indiferent daca ai incredere in ei sau nu. E vorba de un caz penal. Dupa care ei vor vorbi mai departe cu politia pentru hartuire si orice parinte stie cum sa aiba grija de chestia asta (cam oricare a luat o amenda, a discutat in viata cu un politai etc). Politaii nu sunt asa de prosti, is obisnuiti cu astfel de situatii. A doua zi nu o sa apara niciunul sa iti dea in cap ca de ce i-ai parat. Din contra, vei avea o satisfactie.