Active Members Fi8sVrs Posted October 11, 2011 Active Members Report Posted October 11, 2011 Guest narrator Sean Carroll of Caltech describes dark energy and the acceleration of the universe, the discovery of which was awarded the 2011 Nobel Prize in Physics on October 4th. Quote
crs12decoder Posted October 11, 2011 Report Posted October 11, 2011 The world is getting stranger and stranger.Nu stiu... poate ca sunt eu schizofrenic si poate ca mi se pare doar mie. Dar exista o anumita efervescenta in societate, in lume, in felul in care curg lucrurile. O efervescenta care va sfarsi printr-o eruptie la un moment dat.Parca stam pe un balon care sta sa se sparga.Parca ceva, asteapta sa se intample. Quote
nedo Posted October 11, 2011 Report Posted October 11, 2011 True, Traim in vremuri ciudate, eu de ceva timp ma astept la o schimbare radicala, daca in bine sau in rau nu stiu, dar ma astept ca ceva sa se intample cat de curand care v-a schimba mentalitatea multora daca nu cumva a tuturor. Quote
DuTy^ Posted October 11, 2011 Report Posted October 11, 2011 @crs12decoder: subscriuSe vorbea de mult pe discovery despre energia intunecata, daca intradevar am gasi-o ar fi mindfuck!!! Quote