Maximus Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 (edited) Faci usere de undernet in 10 secunde, daca tastezi repede codul de siguranta.Video : Download :Download cservice.undernet.org fuc.rar from Sendspace.com - send big files the easy wayButonul Takeover e pentru usere ce expira , nu mai dai next back next back, am adaugat si alarma, cand ajunge la codul de securitate va canta alarma .Pass in PM daca ai o reputatie mare sau numar de posturi peste 500+rep ... daca merit Edited October 11, 2011 by Maximus 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DroG' Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 si nu te baneaza cservice ca faci mai multe conturi de pe acelasi ip ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Posted October 11, 2011 Author Report Share Posted October 11, 2011 si nu te baneaza cservice ca faci mai multe conturi de pe acelasi ip ?nu poti sa faci mai multe conturi de pe acelasi ip,in schimb poti folosi proxy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
player81 Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 Sunt curios cum ai tu acces sa vezi ce reputatie are fiecare!?! Si ce castigi ca faci un user de undernet in 10 secunde, in loc de 1 minut cat dureaza direct pe site ... Mi se pare lame ca cineva cu 20 de posturi sa aibe pretentii de 500 de posturi la un jaf de programel.Daca l-ai fi facut tu ... era altceva! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Posted October 12, 2011 Author Report Share Posted October 12, 2011 Sunt curios cum ai tu acces sa vezi ce reputatie are fiecare!?! Si ce castigi ca faci un user de undernet in 10 secunde, in loc de 1 minut cat dureaza direct pe site ... Mi se pare lame ca cineva cu 20 de posturi sa aibe pretentii de 500 de posturi la un jaf de programel.Daca l-ai fi facut tu ... era altceva!sarim peste faza cu reputatia si posturile... l-am facut eu, si nu mi-ar fi rusine sa-l dau cu tot cu sursa ! jaf de programel nu e, ca multi din cei care stau pe mirc il vor.De ce sa faci useru repede? Ca sa nu il fac altu in locu tau.O fi lame dar nu vreau sal dau la oricui Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandabot Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 Adauga optiunea sa folosesti proxy la fiecare cont creeat , n-o sa mai ai probleme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexysqq Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 Pass la arhiva? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petzy Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 Pass la arhiva?Daca ne luam dupa initiatorul topicului ai cu -499 de posturi mai mult decat a cerut el )Ca sa vezi, ca intradevar se citesc cerintele si nu se intra doar pentru a milogi si a cere, ahhaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rumy Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 Deci... ma asteptam la mai mult,manual iti fac mai repede un user wtf si daca`ti trimitea si codul macar ar fi alta mancare de peste dar asa not big deal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Posted November 4, 2011 Author Report Share Posted November 4, 2011 Deci... ma asteptam la mai mult,manual iti fac mai repede un user wtf si daca`ti trimitea si codul macar ar fi alta mancare de peste dar asa not big deal nu faci tu user mai repede decat acest program, si nici acel NEXT BACK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...