dST Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 M-am inregistrat si eu de ceva timp pe acest Kudos Network care promite bani si tot felul de electronice pentru oamenii care ii aduci sa se inregistreze pentru ei...Tot ce am avut de facut a fost sa completez o oferta gratuita dar care a necesitat si o carte de credit in caz ca vreau sa cumpar de la ei diferite servicii (cardul meu era gol oricum). Acum trebuie sa aduc si eu oameni care sa se inregistreze cu cardul pe acea oferta pentru a putea scoate bani pe paypal sau diferite obiecte..Sunt multe dovezi care arata faptul ca multi au retras bani si obiecte de la kudos insa inca sunt suspicios. Voi ce parere aveti despre cei de la Kudos ? A-ti retras bani de la ei ? Exista vreo metoda de hack ?Astept raspunsurile voastre Quote
gotr00t Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 e real, dar cam dubioasa faza cu cc.urile Quote
mysticgohanphp Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 da iti cere si CVV si data expirarii si numele celui ce detine cardu Quote
UnUser Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 E clar. Castigati ceva, dar la salariu sau cand intra bani pe card, defapt nu mai intra, ca ii iau baietii ! Quote
dST Posted October 16, 2011 Author Report Posted October 16, 2011 Nu cred ca iti poate lua ceva de pe card pentru ca oferta aia cand o completezi o poti inchide dupa vreo 2 saptamani..Am un prieten care a luat 6 plati de la ei (diferite sume) si un ipod shuffle insa referrali se gasesc foarte greu tinand cont ca le cere si cardul la inregistrare multi sunt foarte suspiciosi (la fel ca si mine la inceput) Quote
UnUser Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 pai o poti inchide, dar lor le raman datele... Quote
gogusan Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 da iti cere si CVV si data expirarii si numele celui ce detine carduo singura chestie va zic, VERIFIED BY VISA!degeaba au ei cvv2ul daca fiecare tranzactie trebuie verificata prin codul ales de tine pt VF by VISA. Pt un card pe net personal folosesc asa:1. Cont + card aferent2. Blocare retragere numerar de la ATM3. Verified by VISA (codul suplimentar pe care il introduci pentru validarea tranzactiei)simplu si destul de sigur ca nu te vei trezi cu "surprize"personal prefer pe cei de la BT pt carduri Quote
dST Posted October 17, 2011 Author Report Posted October 17, 2011 mda.. nu cred ca dau teapa dar oricum e greu sa strangi si 3 referrali .. Am facut reclama la greu si inca nam reusit sa strang niciunu:))Multi sunt foarte suspiciosi cand le cere cardul.. Quote
sTz Posted October 17, 2011 Report Posted October 17, 2011 Plateste-i sa se inregistreze ca ref, multi fac asa.Chiar si-n tos-ul de pe kudos scrie despre acest lucru, daca inseli ref-ul la un astfel de trade, iti blocheaza contul. Quote
tur334vl Posted October 17, 2011 Report Posted October 17, 2011 e real, dar cam dubioasa faza cu cc.urilepoi da ca ei cumpara produsele din bani tai iti trimit si a doua luna .. nu mai vezi produse vezi decat SOLD: 0.00 . daca esti norocos primeste produsele .. daca nu sold out eu zic sa nu va riscati , cel mai bine cumparativa voi ce vreti nu introduceti datele de card sau personale pe tot felul de site Quote
massakruu Posted October 17, 2011 Report Posted October 17, 2011 Platesti vreo taxa ca pe Lockerz? Quote
dST Posted October 17, 2011 Author Report Posted October 17, 2011 Am auzit ca ti le trimite acasa fara taxa postala sau altceva.. Quote
XandZero Posted October 17, 2011 Report Posted October 17, 2011 Nu exista nici o metoda de hack .Si uite cum sa facii .. iti explic ca si eu am avut Faci repede rost intr'o luna de refferali , comanzi produs tot , si iti inchizi cont, ca dupa urm luna iti ia automat 12 euro [scrie si in Contract &Terms .. bla bla]ar mere o Metoda de "hack" ... , daca ai folosii socks , cu niste card'uri false [loate de pe diferite site-uri ..] si bingo ! TAN DAM DAM ! ) Quote