scorpy0n Posted October 19, 2011 Report Posted October 19, 2011 Am avut putin timp liber si am zis sa fac un site de jocuri online.. Se merita sa cumpar domeniu si host pentru un site de jocuri online? Muti zic ca nu..http://funnz.isgreat.org/ Quote
DroG' Posted October 19, 2011 Report Posted October 19, 2011 poi daca zici ca multi zic ca "nu" , la ce mai vrei o parere din partea noastra ? .Sa revin la partea cu jocurile... daca ai face un site cu jocuri XXX ar merge ! Avem multi labari in tara asta. Quote
Active Members Fi8sVrs Posted October 19, 2011 Active Members Report Posted October 19, 2011 designul e ok Quote
daatdraqq Posted October 20, 2011 Report Posted October 20, 2011 Multiplayer ,da, ar merge , in rest nu . Quote
j1g0 Posted October 20, 2011 Report Posted October 20, 2011 si eu as vrea sa incerc nisa asta.poti da detalii cu referire la seo, ce cuvinte tintesti etc?ce script, de unde iei jocurile? Quote
totti93 Posted October 20, 2011 Report Posted October 20, 2011 E onArcade v2.3.0... Presupun ca e nulled... Quote
scorpy0n Posted October 20, 2011 Author Report Posted October 20, 2011 da, nulled.. renunt ca nu se merita Quote
GarryOne Posted October 20, 2011 Report Posted October 20, 2011 conteaza pentru utilizatori, sa pentru google, daca scriptul il fac eu de la 0, sau pun un script nulled, de exemplu onArcade nulled. oare ai mai multi vizitatori si stai mai bine la seo daca ai scriptul original si facut de la 0? Ca eu vreau sa fac ceva de genu asta si doream sa fac de la 0, asa ca sa stiu, sa nu ma mai chinui in zadar daca oricum nu e nici-o diferenta, mai bine bag un script de asta nulled Quote
scorpy0n Posted November 1, 2011 Author Report Posted November 1, 2011 pana la urma am zis sa-l fac..JOCURI ONLINE 2012- jocuri pentru copii, mamici si taticiDupa o saptamana si un pic am reusit sa-l aduc pe prima pagina pe google.ro dupa "jocuri online 2012", pe pozitia 10.Mai trebuie sa fac meniul ala, ca pe monitoarele full hd se vede intro parte.Ceva pareri? ce-ar mai trebui facut, modificat, adaugat? Quote
co4ie Posted November 1, 2011 Report Posted November 1, 2011 scrie meniul si restul in limba romana... actiune, sport , curse... pustii nu stiu engleza...parintii nici atat !!!Mai poti face si o parte in engleza total si sa faci reclama si in afara romaniei (mai mult trafic)... si sa cauti firme cu haine pt copii , jucarii si alte alea sa faceti schimb de banere si/sau reclame !! Quote