tuner2000i Posted October 20, 2011 Report Posted October 20, 2011 Buna,Nu sunt chiar foarte nou pe forum, dar am stat in umbra pana acum...Ma numesc Marius, am 20 ani , sunt din Tm... adica eram,pentru ca de un an jumate' locuiesc in Danemarca.. unde ma ocup cu una alta...printre care studiez si IT Engineering.OK..pai ce sa zic.. am o viata destul de activa, asa ca poate de multe ori nu apuc sa fac chiar tot ce imi doresc... mi-au placut calculatoarele de mic, si chestiile palpitante.. nu neaparat legale Nu pot sa zic ca sunt bun, mai am multe de invatat dar stiu: Java, C/C++, php, html, mysql, photoshop si putina electronica in timpul liber ma mai ocup cu ce fac si majoritatea din voi probabil: SQLi, defacing, rooting si alte chestii de-astea Quote
CristianRoflmao Posted October 20, 2011 Report Posted October 20, 2011 Bine ai venit pe RST ! >< Quote
PePe Posted October 20, 2011 Report Posted October 20, 2011 Welcome here !E de ajuns ce stii pana acum ai timp de invatat si pentru altele . Quote