Jump to content
renegatul

Site de filme online

Recommended Posts

pe langa faptul ca sunt inca 9999999999 de asftel de siteuri facute de romani, ar mai fi si urmatoarele, reclama aceea de sub meniu este enervanta si ii strica aspectul, mut-o jos de tot, dunga aceea orizontala formata din niste linii verticale gri arata ca un cacat acolo, imaginea din fundal se termina sec, si pe aceeasi dunga orizontala din linii gri este un buton de la AdChoise, care desigur strica si mai mult aspectul, iar jos de tot in pagina sunt niste imagini/reclame puse aiurea, parca ar fi aruncate fara simt

P.S.: si tampenia aia care arata cati utilizatori sunt pe site, mai bine scoate-l ca te faci de cacat cu 9 utilizatori, si nici nu se potriveste cu restul imaginii siteului.

Link to comment
Share on other sites

Nisa asta de filme online ar avea succes daca ai face un site de la 0, nu sa folosesti WordPress sau alte cacaturi de platforme; nu-s concepute pentru asa ceva.

Cumperi un server puternic unde sa hostezi filmele si sa faci streaming de calitate, un site cu design placut, intuitiv (uita-te la Vplay / Videoclipuri HD Online) si o sa ai succes. Momentan nu-i niciun site romanesc de filme online de calitate, toate-s pline de reclame stupide si prost asezate, au design de cacat, filmele se vad oribil, etc.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...