mah_one Posted November 14, 2011 Report Posted November 14, 2011 (edited) Cautam buguri pe google si am dat peste un bug care iti arata unele mesaje care tu le-ai dat delete forever.eu la inbox,trash si spam am dat delete forever acum 2 sapt,ca sa am contul clean ca e test account(fac eu teste pe alte siteuri cu acest cont) , dar cand am gasit bugul asta pe cuvantul meu ca am gasit mesaj din 2010.Acum va intreb eu pe voi au voie google are voie sa faca asta?chiar am cautat prin trash spam si inbox mesaje din 2010 dar ultimul mesaj din toate folderele contului de gmail sunt din octombrie 2011CUM DRAQ AM PUTUT SA VAD MESAJE DIN 2010?EU LE-AM DAT DELETE AVEAM INCREDERE CA ACELE MESAJE SE VOR STERGE Edited November 14, 2011 by mah_one Quote
das392 Posted November 14, 2011 Report Posted November 14, 2011 spune-mi si mie metoda chiar am nevoie sa recuperez niste mailuri mai vechi .. Quote
mah_one Posted November 14, 2011 Author Report Posted November 14, 2011 il raportez si iau bani sper:D Quote
tur334vl Posted November 15, 2011 Report Posted November 15, 2011 il raportez si iau bani sper:Dsi daca il ai raportat si nu primesti nimic? nu mai bine ne spui si noua sa vedem ce si cum daca este adevarat?chiar mai facut curios .... si as vreasa mai vad mesajele la care le am dat delete Quote
DuTy^ Posted November 15, 2011 Report Posted November 15, 2011 Faptul ca tu crezi ca toata activitatea ta online nu e stocata undeva te inseli!Hai sa iti spun o vorba pe care am auzit-o si eu:"Comunicarea se face cu ajutorul informatiei, si informatia costa!"Daca raportezi nu o sa iti dea nimic, te asigur eu! au mai fost cazuri pe aici... pune-l aici sa vedem si noi cum sta treaba, sau daca nu, tine-l pentru tine!The first fuckin` rule to be a hacer (sau cum ii ziceti voi) DNFS = Do Not Fuckin` Share! Quote
denjacker Posted November 15, 2011 Report Posted November 15, 2011 ... DNFS = Do Not Fuckin` Share!that's wrong, esse ! Quote
chown Posted November 15, 2011 Report Posted November 15, 2011 il raportez si iau bani sper:DCrezi ca dupa ce-l raportezi poti sa ne spui si noua cum se face? Quote
mah_one Posted November 15, 2011 Author Report Posted November 15, 2011 ok,va zic dupa ,promit:D Quote
OnlineHelp Posted November 15, 2011 Report Posted November 15, 2011 Dupa e prea tarziu, il v-a rezolva imediat. Quote
AhEaD Posted November 15, 2011 Report Posted November 15, 2011 OMFG parca l-a prins pe Dumnezeu de picioare, nu o sa ii dea Google nici un ban, o sa afirme ca nu e gaura de securitate si cu asta basta!Daca am invatat ceva in activitatea mea de internetist a fost sa nu raportezi niciodata nimic, ca white hat sugi pula!Mai bine iti faci un folder si o tii acolo ca n-ai de unde sa stii cand si cum ai nevoie, ori tu, ori sa faci un trade, ori pula mea.Ca white hat iti dau aia 1 mil, bei 2 beri un pachet de tigari si ai ramas cu ... nimic! Dar stii apare numele tau acolo ca ai gasit tu bug, si ? Asta te face urmatoru Bill Gates ?Ganditi? Quote
mah_one Posted November 15, 2011 Author Report Posted November 15, 2011 nu sunt nesimtit sa mint in halul asta............sincer chiar nu imi pasa dc crezi sau nu(chiar ma intrebam cat timp trebuie sa mai treaca sa apara unu si sa puna la indoiala afirmatia mea)........ Quote
OnlineHelp Posted November 15, 2011 Report Posted November 15, 2011 Apai atunci explica-ne si noua cum e bugu .. ce crezi ca pierzi? Quote
selected Posted November 15, 2011 Report Posted November 15, 2011 /agree ahead. Iti da 5 lei din care iti ia paypal comision si ramai cu fix o... :> Quote
neox Posted November 15, 2011 Report Posted November 15, 2011 vraja bineinteles ca google creaza un profil cu ceea ce cauti tu si arhiveza dar nu e-mail sau parole sau comunicarea din inbox tau ca sa nu mai arhiveze nimic simplu faci asa https://encrypted.google.com/ Quote
AhEaD Posted November 15, 2011 Report Posted November 15, 2011 @mah_one iti dau o idee ( prima e mereu gratis ).Daca chiar ai bug-ul respectiv ai putea sa scoti de 1000 de ori mai multi bani decat ar putea google sa iti dea daca ai ganidii putin.Iti faci frumos un site, maschezi link/post`ul catre bug. Si oferi servicii de recuperare a e-mailurilor sterse.Primul gratuit ( sa se convinga omu ca merge ), restu cu bani.Tu ce crezi vei avea success ? - intrebarea e retorica Quote
em Posted November 15, 2011 Report Posted November 15, 2011 vraja bineinteles ca google creaza un profil cu ceea ce cauti tu si arhiveza dar nu e-mail sau parole sau comunicarea din inbox tau ca sa nu mai arhiveze nimic simplu faci asa https://encrypted.google.com/neox, de obicei incerc sa nu ma bag in offtopic dar asta chiar le intrece pe toate.Am o singura intrebare pentru tine. Stii ce e aia ssl/https? Raspunzi scurt cu da sau nu. Atat vreau.Ontopic:Nu mai raporta buguri. Am raportat un bug asemanator la Y! Mail si uite cu ce m-am ales.I'm sorry, but for security reasons it is not possible to [..]. But I appreciate your takingthe time to ask about it and to suggest it.This feature may be included in a future release of Yahoo! Mail. Quote
iHouse Posted November 15, 2011 Report Posted November 15, 2011 Daca iti dau un mail si password, poti sa faci un ss la mesajele sterse ? Quote
chown Posted November 15, 2011 Report Posted November 15, 2011 Eu zic ca e evident ca Google pastreaza mesajele chiar daca noua nu ne apar in conturi si le-am dat delete.Eu ma gandeam ca a gasit o modalitate sa acceseze cumva din greseala serverele care tin mesajele arhivate. Quote
mah_one Posted November 15, 2011 Author Report Posted November 15, 2011 sa va explic mai in detaliu, nu am putu sa le recuperez pe toate probabil din cauza hasului e pana la 2010 o sa am nevoie de mailuri mai vechi de 2010 sa vad dc pot sa le accesez si pe restul(contul e facut de cativa ani buni,2007 ceva in genul) iar hasul pe care il am e pana in 2010eu sigur am mesaje sterse si de prin 2008, chiar si din prin 2007(dc intradevar atunci a fost facut contul,nu mai tin minte acum).... Quote
BogdanNBV Posted November 15, 2011 Report Posted November 15, 2011 (edited) am descoperit si eu marele "bug" da, asa e, pastreaza, dar este nefolositor pentru ca trebuie sa stii codul acela pentru fiecare e-mail in parte deci nu are nici un rost, doar pe pura ghiceala...si sigur nu vei primi nimic pe el multi au fost cei care au raportat si putin cei care au primit //EDIT: repede l-au mai reparat am incercat acum si zice ca nu mai exista conversatia xD sa ne anunti si pe noi daca ai primit ceva Edited November 15, 2011 by BogdanNBV Quote
chown Posted November 15, 2011 Report Posted November 15, 2011 am descoperit si eu marele "bug" da, asa e, pastreaza, dar este nefolositor pentru ca trebuie sa stii codul acela pentru fiecare e-mail in parte deci nu are nici un rost, doar pe pura ghiceala...si sigur nu vei primi nimic pe el multi au fost cei care au raportat si putin cei care au primit //EDIT: repede l-au mai reparat am incercat acum si zice ca nu mai exista conversatia xD sa ne anunti si pe noi daca ai primit cevaDespre ce cod e vorba? Quote
BogdanNBV Posted November 15, 2011 Report Posted November 15, 2011 oricum nu mai conteaza... id-ul e-mail-ului, codul unic al fiecarui e-mail, il ai un URL, dupa #inbox/ sau #spam/ sau #trash/ unde inlocuiai codul ce urma cu codul unui e-mail sters si il puteai revedea Quote
tic_tac Posted November 15, 2011 Report Posted November 15, 2011 oricum nu mai conteaza... id-ul e-mail-ului, codul unic al fiecarui e-mail, il ai un URL, dupa #inbox/ sau #spam/ sau #trash/ unde inlocuiai codul ce urma cu codul unui e-mail sters si il puteai revedeaNu mai merge . Dupa ce l-am sters si din trash ma redirectioneaza in #inbox Quote
neox Posted November 15, 2011 Report Posted November 15, 2011 neox, de obicei incerc sa nu ma bag in offtopic dar asta chiar le intrece pe toate.Am o singura intrebare pentru tine. Stii ce e aia ssl/https? Raspunzi scurt cu da sau nu. Atat vreau.Ontopic:Nu mai raporta buguri. Am raportat un bug asemanator la Y! Mail si uite cu ce m-am ales.I'm sorry, but for security reasons it is not possible to [..]. But I appreciate your takingthe time to ask about it and to suggest it.This feature may be included in a future release of Yahoo! Mail. ma am inceles eu gresit si cu linkul pe care lam scris acolo mam referit la alceva dar am scris eu gramatical gresit cu linkul ii numai pentru nu a arhiva google ce cauti tu pe net nu are de aface cu ceia ce inceput topicul (problema cu romineste Quote