Vlachs Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 As vrea ca fiecare sa fiecare sa posteze aici ce tool-uri/plugin-uri folosesc pentru black hat seo si fiecare sa argumenteze de ce il foloseste si ce rezultate are!Ar fi folositor si pentru altii, o sa imi postez ei eu lista Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogusan Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 am folosit/folosesc doar Sik Submitter pana acum(rulat in sandbox pt ca e 2/35), captcha introdus manual (a mers ca uns, fac cate 10 directory submituri pe zi). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlachs Posted November 18, 2011 Author Report Share Posted November 18, 2011 Keywords si analiza: Keyword Scout, TrafficTravisBacklinks: Senuke, Scrapebox, IgniteSEO si mai am folosesc trackback-urile mai folosesc cateva tool-uri dar merg cam nasol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertutzu Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 https://www.google.com/webmasters/tools/home?hl=roSite Explorer - Yahoo! Site ExplorerWebmaster Tools - Bingsincer astea sunt baza la mine...cat despre softuri niciodata nu prea m-au ajutat pe cat zic ele ca fac...lucru manual keyworduri bune plus content calumea astea m-au ajutat cat despre scrapebox si senuke am auzit ca fac minuni dar nu am bani sa le cumpar din pacate ;( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnixDevel Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 daps ..la fel si eu ,scrape,senuke,si xrumer craked ...mai folosesc powerd directory submiter ...si manual (platint pustimea ..) aa am uitat de lfe ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macs Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 ok! Sal Romania! Am nevoie de ajutorul vostru... ajuns in romania de o saptamana (un moment nefericit pentru mine si familia mea) ...am luat un lap nou aici si nu pot accesa serverul de acasa prin vnc si nevastamea nu stie ce sa ii faca... nu gasesc o versiune valabila...Am nevoie de senuke / xrumer cracked ASAP.PLS! pm urgentMultzam mult! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mach Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 Stealth Keyword Competition Analyzer (e "beton"), SEO Power Suite, SERPAttacksSenukeX, IBP11, SESniper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Booghy87 Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 Salutare ! As vrea si eu ScrapeBox-ul de unde il pot descarca free? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bt.ionut Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 Salutare ! As vrea si eu ScrapeBox-ul de unde il pot descarca free?Din pl Search on google. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macs Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 Salutare ! As vrea si eu ScrapeBox-ul de unde il pot descarca free?Din pacate SB nu l-am vazut free, cel putin nu o versiune care sa mai fie compatibila cu ultimele schimbari din Google si Yahoo... incearca:https://rstcenter.com/forum/52480-comment-blaster-free-scrapebox-alternative.rst Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonny Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 Traffic Travis si Senuke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parker Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 Eu unul nu prea folosesc tooluri, dar am cateva alternative ce s-ar incadra tot la black.1. Fac lunar in jur de 30-40 de bloguri cu content putin, de o pagina. Le fac fie pe wordpress, blogger, ablog sau alte platforme. Spamez cu ele pe ici pe colo incat sa fie indexate binisor dupa care le folosesc ca ferme de linkuri. 2. Bag links pe profile forumuri.3. Bag links prin site-urile ce au vulnerabilitati SQLi. (cel mai des de nisa). Prima varianta si ultima (1,3) au efecte benefice si ma ridica mereu pe cautari. Problema e ca in momentul in care iti aduci linkuri multe catre site (10-15 zi) si inveti botul Google asa, va trebui ca de acum incolo zilnic sa aduci cateva linkuri spre el, altfel risti sa te trezesti prin sandbox daca ai doar o perioada mica in care aduci multe linkuri. (am patit eu) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macs Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 3. Bag links prin site-urile ce au vulnerabilitati SQLi. (cel mai des de nisa). As avea putina grija cu metoda asta... cu ceva vreme in urma un client de pe fiverr m-a rugat sa verific daca site-ul ia fost "spart" ca i se parea lui ceva in neregula si primise avertisment in webmastertools pentru "strange activity" si ar putea contine "malicious code"... si asa a fost! Nu i-au trebuit decat cateva secunde la sqlmap sa gaseasca intrarea si nu mare mi-a fost mirarea sa descopar ca intrusul ii pusese un backlink in footer la theme si o functie care schimba toate linkurile externe pentru guest in backlink la acelasi site.Dupa ce i-am dat raportul, clientul a trimis raport la google si site-ul respectiv a fost deindexat, doh!...o metoda mai efectiva care am experimentat-o eu, un singur backlink in footer si o functie care sa il faca vizibil doar pentru boti si vizitatorii de la anumite motoare de cautare si invizibila pentru membrii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parker Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 As avea putina grija cu metoda asta... cu ceva vreme in urma un client de pe fiverr m-a rugat sa verific daca site-ul ia fost "spart" ca i se parea lui ceva in neregula si primise avertisment in webmastertools pentru "strange activity" si ar putea contine "malicious code"... si asa a fost! Nu i-au trebuit decat cateva secunde la sqlmap sa gaseasca intrarea si nu mare mi-a fost mirarea sa descopar ca intrusul ii pusese un backlink in footer la theme si o functie care schimba toate linkurile externe pentru guest in backlink la acelasi site.Dupa ce i-am dat raportul, clientul a trimis raport la google si site-ul respectiv a fost deindexat, doh!...o metoda mai efectiva care am experimentat-o eu, un singur backlink in footer si o functie care sa il faca vizibil doar pentru boti si vizitatorii de la anumite motoare de cautare si invizibila pentru membrii.N-am legatura cu respectivul client. Deseori linkurile nu le pun in footer ci in zona centrala si sunt hidden. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macs Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 N-am legatura cu respectivul client. Deseori linkurile nu le pun in footer ci in zona centrala si sunt hidden.banuiam ca nu ai legatura, ala era un incepator, ziceam si eu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazaBoY Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 Pentru inscriere webdirectoare folosesc Fast Directory Submitter,Ultimate Submitter Kit 5 Master Analiza cuvinte Free Monitor For Google si Google web master tools Off: De ce deviati de la subiect ?...nu cred ca intereseaza pe nimeni povestile voastre in fine... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
webpal Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Eu folosesc:Semrush.com.SEOmoz si ScrapeBox Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
em20346 Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 adwords keyword toolprchecker.infosite:site.comlinks:site.comscrapeboxthebestspinner.comMarket Samurai Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...