root_prime Posted November 20, 2011 Report Posted November 20, 2011 @"diana": mai bine asculti alte sfaturi de pe aici si desi ma repet, cu sqli si xss nu iei automat nicio parola, ramai cu cookieurile in mana sau cu niste hashuri(asta in cazul in care ai da destui bani), si inca un mic repeat, nu mai fi naiva, nu te poti intalnii orbeste cu cineva, ai putea avea o groaza de probleme gen sa iti faca unul care se prezinta identitatea publica sau sa te santajeze(implying ca vine cineva) Quote
wildchild Posted November 20, 2011 Report Posted November 20, 2011 Nu ma mai pot abtine, asa ca am sa fiu drept si la subiect:Recunosc ca daca duceam lipsa de pizda ma tampeam, nu vad de ce nu ar fi la fel si in cazul femeilor.Iti sugerez cu caldura sa pui mana pe o pula, sa nu te uiti la ea cat de urata e (btw, cu cat e mai stramba, cu atat loveste mai bine), sa nu o mirosi, doar sa te bucuri de ea(o sa stii cum sa o manuiesti, nu-i nevoie de manual de instructiuni ca doar o ai in gene).Daca faci ce ti-am zis, poti sa postezi a doua zi pe forum si o sa observi o schimbare majora in comportamentul tau.Happy sucking (aaa, fucking)! Quote
Surge Posted November 20, 2011 Report Posted November 20, 2011 @mafiotus wildchild vorbea pe bune Teoria Preacinstitei puli cu puteri tamaduitoare este reala Quote
M4T3! Posted November 20, 2011 Report Posted November 20, 2011 @mafiotus wildchild vorbea pe bune Teoria Preacinstitei puli cu puteri tamaduitoare este reala si asta o zice o fata Quote
root_prime Posted November 21, 2011 Report Posted November 21, 2011 @diana: draga cucoana, iti raspund aici ca ti-ai luat ban pe charles, iti sugerez sa iti cantaresti cu mare atentie cuvintele cand mi te adresezi, sfatul care ti l-am dat era strict din punct de vedere tehnic referitor la sqli si xss, daca eram in felurile in care m-ai facut tu in pm-uri aveai de mult timp identitarea publica pe aici cu tot cu poze si alte alea, dat fiind faptul ca nu sa intamplat asa ceva poti trage singurica o concluzie despre mine, si inca ceva, nu inteleg cum poti debita sau inventa diverse chestii pe care ulterior si tu incepi sa le crezi drept fiind adevarate, ti-am ignorat crizele de isterie si injuraturile in pm doar pentru ca m-ai prins in toane bune, data viitoare s-ar putea sa nu fiu //rog un staffer sa nu inchida topicul inca sa poata vedea si subiectul in cauza postul, merci Quote
Piff Posted November 21, 2011 Report Posted November 21, 2011 voi chiar puneti botu ca e fata... sigur e un pusti coclit , inca netrecut de 14 ani , indecis daca ii place sa fie baiat sau fata Quote
Piff Posted November 21, 2011 Report Posted November 21, 2011 pe contu asta dc nu are ban? RST - View Profile: 1749 Quote
wildchild Posted November 21, 2011 Report Posted November 21, 2011 are ban, din data de 09-27-2011.citeste regulile si nu mai face dublu post Quote
J Posted November 21, 2011 Report Posted November 21, 2011 Nu mai e fata de mult timp,acum e o vita cizelata cu chef de caterinca. Quote