gotr00t Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 http://stirileprotv.ro/campanii/de-ce-iubesc-romania/esti-roman-deci-poti-ieri-orfan-azi-talentul-tarii-cum-arata-viitorul-pentru-eminem-de-romania.html Se reia iar povestea, se prezinta iar aceleasi clisee vechi, se fut iar multe creiere si se sterge linia dintre muzica si cacat. Muie PROTV, de ziua ta! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozy Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 Nu inteleg care este problema voastra in legatura cu Adrian. Adica toti care il jignesc, sunt doar invidiosi pe el. Asta e parerea mea. Ca si ratatu ala de a1s fx, care a scos o melodie pentru Adrian. Din invidie a facut totulpai din invidie coaie,ca ti ciuda cand vezi ca se promoveaza prostia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnUser Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 de ce il consideri prost ?ai idee cum e sa traiesti fara parinti ? eu zic sa il lasati in pace, canta, castiga ( caz in care castiga ) iar daca nu o face, e viata lui, si face ce vrea el cu ea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nokia94 Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 Dal in mortii masii de tutulake ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildchild Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 Tipica gandire romaneasca, care nu ezitati sa o ascundeti nici de ziua tarii.Chiar daca unuia ii merge bine(din cauza ca a meritat sau nu), tot iti doresti sa crape.De ce?Daca tie nu ti-a mers figura, sa nu-i mearga nici altuia.Si ce daca l-au votat din compasiune?Pune mana si tu si fa versuri, si asteapta sa ti se dea. Dar nu, ca e greu si nu ne place munca.Mi-e sila de voi.(cei ce ganditi asa) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
J Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 Maturizati-va. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...