wildchild Posted December 2, 2011 Report Posted December 2, 2011 Pentru ca s-a lipsit azi la examen la Java.Este pentru o amica, n-am nimic in gand momentan.Excludem chestia cu sanatatea pentru ca ii trebuie certificat medical si nu poate face rost, si nu se complica cu falsificatul.Proful e intelegator dar trebuie macar un motiv serios.Astept pareri in limita bunului simt!Multumesc anticipat!
united7170 Posted December 2, 2011 Report Posted December 2, 2011 Un mic accident de masina... sau o problema in familie (a murit o ruda ceva ) 1
DuTy^ Posted December 2, 2011 Report Posted December 2, 2011 e tasu in spital ca a facut infarct acasa ca i-sa suptiat o artera si a stat cu el acolo pana a iesit din operatie... (adica i-au largit artera aiasauI-a ars casa/furat masina, fratelui/varulului/bunicului la tara si a trebuit sa mearga la tribunal pentru declaratii!A prins-o controloru` si a tinut-o pana la capatul autobuzului in zetari (ferentari) si de acolo s-a ratacit inapoi si a ajuns cu greu acasa...A avut o aventura cu un baiat si au aflat parinti si in ziua aia au dus-o la ginecolog sa vada daca mai e virgina (nu cred ca iti da bilet pentru asta)A pus ceasu sa sune, ca s-a culcat tarziu dar nu a vazut ca telefonu era pe silentios si ceasu nu a sunat!A fost inchisa in casa pe dinafara, si nu avea chei ca le-a pierdut si parinti nu au stiut si au inchis usa cand au plecat...Sper sa iti fie de folos... 1
Guest expl0iter Posted December 2, 2011 Report Posted December 2, 2011 Te-a prins controlul in autobuz fara bilet, nu ai avut bani de spaga si te-a dus la sectieTe-a durut maxim capul, te duci la medicul de familie cu o cafea si iti da o scutireA facut accident autobuzu si nu aveai bani de taxiTi-ai facut de cap aseara si azi esti mahmur (faza asta am zis-o cand eram la liceu in clasa a 12-a de m-a iertat profu de sport)
-E-xPeRiEnCe Posted December 2, 2011 Report Posted December 2, 2011 Treaba cu decesul in familie nu e plauzibilia ca ala poate verifica sunand-o pe ma-sace nu prea poate fi verificat e situatia in care a fost prinsa de controlori pe autobuz ,dusa la sectie s.a.md sau pur si simplu nu s-a trezit (asta depinde de la cat a fost examenu) 1
dragosh1904 Posted December 2, 2011 Report Posted December 2, 2011 n ai avut chef de scoala..simplusau a venit mosh craciun[stop] mai devreme si a lesinat .sau si a luxat piciorul si a fost umflat si a stat cu compresediaree:))...soo on 1
sandabot Posted December 2, 2011 Report Posted December 2, 2011 A fost singura acasa , o durea capul ingrozitor (de aceea nu a putut sa isi ia adeverinta) iar dupa un somn bun noaptea ,s-a trezit sanatoasa tun si s-a dus la scoala .SIMPLU ! 1
The_Arhitect Posted December 2, 2011 Report Posted December 2, 2011 Ii zici ca te-a saltat garda pentru spalare de bani si tiau dat drumu pentru lipsa de probe )))))) 1
Andblood Posted December 2, 2011 Report Posted December 2, 2011 Scuzele care au fost spuse mai sus , sunt cele deafult ..asta ar trebuii sa stie toata lumea. Intrebarea asta e buna pe tpu.ro nu pe forumul asta.Si scuza ca e pentru o amica nu prea tine. 1
b3b3 Posted December 2, 2011 Report Posted December 2, 2011 a fost sunata de o firma pentru a se prezenta la interviu si fiind o sansa unica pentru criza din tara nu a putut rata sperand ca domn` profesor o va intelege si ii va reprograma examenul stiind ca ea este o fata cu capu` pe umeri si nu ar lipsi aiurea de la un examen!scurt 1
HellScream Posted December 2, 2011 Report Posted December 2, 2011 o scuza care mergea mereu la mine" Am fost chemat urgent la servici. A zis seful ca daca nu ma dauc ma da afara. Examen mai dau, dar loc de munca mai greu. Imi cer scuze domnule profesor, si va rog sa nu va suparti. Era vorba de locul de munca. Decat sa vin cu scuze penibile, gen familie, sanatate, eu v-am spus adevarul. Ramane la latidudinea dvs, daca ma intelegeti sau nu."Asa ma scoateam mereu. Plm, aveam sef najpa. 1