Nytro Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 [h=2]iPhone-urile explodeaz?. La propriu[/h]4 decembrie 2011, 11:45 | Autor: Ramona DragomirTelefoanele inteligente ale Apple pun în pericol de moarte utilizatorii. S?pt?mâna trecut?, pasagerii unui avion au asistat la o întâmplare care i-a l?sat mu?i de uimire. Un iPhone 4 s-a aprins în momentul ateriz?rii începând s? fumege dens, acesta fiind acompaniat de o tent? ro?iatic? a carcasei. La doar câteva zile de la acest indicent, un b?rbat din Brazilia a asistat la o scen? asem?n?toare: telefonul a început s? scoat? fum ?i din el s? sar? scântei. „Smartphone-ul era conectat la priz?, pentru a se înc?rca. Totul s-a petrecut noaptea, când proprietarul dormea", potrivit „The Sun". Tragedia provocat? de un incendiu a putut fi evitat? doar pentru c? utilizatorul a observat scânteile. Piese contraf?cuteSpeciali?tii în domeniu încearc? s? elucideze cauzele care au dus la producerea acestor incidente. Ei sus?in c? în ambele cazuri, problemele sunt cauzate de utilizarea unor componente contraf?cute: baterii sau alte piese. Sursa: http://www.adevarul.ro/life/viata/iPhone-urile_explodeaza-_La_propriu_0_602939812.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Arhitect Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 Ei il vand cu 1000 la noi si el coasta doar http://www.realitatea.net/cat-costa-cu-adevarat-un-iphone-4s-piesa-cu-piesa-foto_886387.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
greerasu_tony Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 telefoane de rahat , wireless-ul merge ca dracu si bateria deabia tine o zi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yceman Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 telefoane de rahat , wireless-ul merge ca dracu si bateria deabia tine o zi...s`o crezi tu...eu pe 4s am 2 antene wifi si iti pisa in cur ce e pe piata la ora actuala cat despre explodatu iphone`urilor...shit happens, dar asta nu inseamna ca sunt de cacat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
flux Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 iphone-urile au sistemul lor, iar componentele sunt alese special pentru nevoile telefonului. wireless-ul merge super bine, mult mai bine ca la htc spre exemplu (la fel si partea audio). e un telefon al internetului. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
immun3 Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 am vazut si eu cu ochii mei un 3gs cum a `explodat`, eram la un prieten la service si umbla prin soft cred si de`odata s-a umflat ecranul a pocnit si iesea fum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosminn93 Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 am vazut si eu cu ochii mei un 3gs cum a `explodat`, eram la un prieten la service si umbla prin soft cred si de`odata s-a umflat ecranul a pocnit si iesea fum Si era cumparat din obor ? Sa fim seriosi... una e sa iti iei tel din magazin nou garantie etc si una e sa ti.l iei de la unu altu Dupa parerea mea Iphonu este si va ramane no.1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunguleasa Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 Poate o fi explodat vreo chinezarie.....Cred ca este foarte putin probabil ca un produs de la apple sa explodeze.Inainte sa intre pe piata sunt si ele testate in anumite conditii din cate stiu eu sa vada daca rezista la socuri, temperaturi ridicate..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrunjel Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
immun3 Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 imi place de voi ca pupati in ... atat apple, era 3gs , nu sunt atat de ratardat si nici ala dela service care repara telefoane decand multi nu erati pe aceasta lume, parca iphone este ceva `divin` asa il tratati! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...