MaNulicaUser Posted December 8, 2011 Report Posted December 8, 2011 (edited) Edited December 8, 2011 by MaNulicaUser Quote
sandabot Posted December 8, 2011 Report Posted December 8, 2011 Just shit trolling !Astia au doar numele nu si faptele nu ca Kevin Mitnick Quote
Ellimist Posted December 8, 2011 Report Posted December 8, 2011 "Cainele care latra nu musca". Daca erau intr-adevar tari, taceau si faceau. Asa cred ca sunt doar in cautare de atentie. Quote
Xander Posted December 8, 2011 Report Posted December 8, 2011 vorbele pot fi mult mai puternice decat faptele daca sunt auzite de urechile potrivite ca un grup mic nu ai ce sa faci impotriva senatului... pentru a schimba ceva trebuie sa existe dorinta majoritatii Quote
Nytro Posted December 8, 2011 Report Posted December 8, 2011 Vorbele mascaricilor astia conteaza? Niciun om serios nu da 2 bani pe astia. Quote
Xander Posted December 8, 2011 Report Posted December 8, 2011 asta pentru ca sunt prea estetici si iubitori de atentie ... din cauza asta nu ii ia lumea in serios ... dar ideile care incearca sa le raspandeasca sunt foarte bune Quote
firewind Posted December 8, 2011 Report Posted December 8, 2011 sms (acronim, Acronim - Wikipedia de la sa ma suga). astia, anonimii, care doar vorbesc.daca-s tari, sa faca ceva, comparabil cu Stuxnet, si dupaia sa dea din gura.Ideeile sunt ok, insa 90% din cei ce citesc, sunt analfabeti, iar prostii sa moara. Quote
HellScream Posted December 8, 2011 Report Posted December 8, 2011 CA si ideologism e ok. Ca si mod de operare SUKS. Astia vor sa semene cu un fel de VOICE OF FREEDOM sau Black Panther Party. Stau si ma uit la rusi. in 2006 nu au anuntat ca vor opri conexiunea la net pe toata tara la RDS. Doar au facut-o. Personal cred ca una din cauzele pt care inca exista ete ca nu fac alt ceva decat o propaganda ideologica a unor oameni satui de societatea actuala. Cui ii plac secretele si evenimentele conspritaive, sai asculte, pe mine ma doare in cot. Quote
bin Posted December 8, 2011 Report Posted December 8, 2011 (edited) Cu operatiunea cu facebook cum ramane? ..... Edited December 8, 2011 by bin Quote
Nokia94 Posted December 8, 2011 Report Posted December 8, 2011 Parca au vrut sa sparga facebook-ul On: Oamenii de cacat! Quote
romanul Posted December 8, 2011 Report Posted December 8, 2011 S-au uitat prea mult la filmu' "V for vendetta" , copii prosti fara cunostiinte. RNS ai nostrii ii vedeai cu un cacat pe fatza zicand ca vor sparge X daca nu Z se va fute cu Y? Quote
plneu Posted December 8, 2011 Report Posted December 8, 2011 Am ajuns la o singura concluzie, strica imaginea hackerilor. pa Quote
MaNulicaUser Posted December 8, 2011 Author Report Posted December 8, 2011 Am vazut ca foarte multi iati judecat gresit uni nu. Personal cred ca parerea e personala si subiectiva a fiecaruia, dar sa nu uitam cum a spus cineva mai sus ca Vorbele daca sunt auzie de cine trebuie pot fi periculoase. Nu ai de unde sa sti cum se va strage din nou niste nebuni mintali care sa faq o secta ceva contra senatului si lumi intregi. Si in legatura cu FACEBOOK da lau spart in ziua respectiva doar ca un grup asa de mic nu are cum sa faq fatza unor profesionisti care lucra pentru facebook. Bafta All. Quote