daatdraqq Posted December 8, 2011 Report Posted December 8, 2011 A tras cineva bani din PayPal pe CC deschis la CEC ?In cat timp au venit banii ?Cu ce banca ati tras bani din PP si a fost ok din punct de vedere timp + comisioane ?La CEC dureaza foarte mult din cate observ . Quote
GarryOne Posted December 8, 2011 Report Posted December 8, 2011 comisionul daca nu ma insel e de vreo 5 %, depinde de bancain 2-4 zile, cam asa Quote
daatdraqq Posted December 8, 2011 Author Report Posted December 8, 2011 comisionul daca nu ma insel e de vreo 5 %, depinde de bancain 2-4 zile, cam asa2-4 zile la CEC ? Poate la alta banca , la CEC sunt deja 10 zile de cand astept . Am vorbit la ei si mi-au zis ca dureaza aproximativ 1 luna , am crezut ca e prost ala dar uite ca a avut dreptate . Quote
Vlachs Posted December 8, 2011 Report Posted December 8, 2011 2-4 zile la CEC ? Poate la alta banca , la CEC sunt deja 10 zile de cand astept . Am vorbit la ei si mi-au zis ca dureaza aproximativ 1 luna , am crezut ca e prost ala dar uite ca a avut dreptate .bankpost, bcr - 2 zile, iti ia comision doar la convertit valuta din $ in lei daca ai contul in lei Quote
tjt Posted December 9, 2011 Report Posted December 9, 2011 2-4 zile la CEC ? Poate la alta banca , la CEC sunt deja 10 zile de cand astept . Am vorbit la ei si mi-au zis ca dureaza aproximativ 1 luna , am crezut ca e prost ala dar uite ca a avut dreptate .40 de zile dureaza o retragere din online pe card la CEC .Am patit-o si eu,iar cand m-am dus sa-i intreb de ce dureaza asa de mult mi-au zis ca cica asta e politica lor.ING-ul este cel mai bun pentru plati/tranzactii online. Quote
Cheater Posted December 9, 2011 Report Posted December 9, 2011 Raiffeisen lucreaza instant la plati cu paypal, iar la retragere din paypal catre Raiffeisen, dureaza cateva zile datorita paypal. La transfer interbancar din Olanda de ex, a durat 2 zile sa primesc banii, dupa care ma suna duduia sa vada daca vreu cont in valuta sau sa ii converteasca in ron automat. Quote
daatdraqq Posted December 9, 2011 Author Report Posted December 9, 2011 Ok , am un CC la Raiffeisen , o sa lucrez cu el . Multumesc pentru raspunsuri . Quote
MazaBoY Posted December 9, 2011 Report Posted December 9, 2011 BT duraza intre 3-7 lucratoare zile nu au comisioane doar la schimbul valutar daca ai contul in lei Quote