deton8er Posted December 14, 2011 Report Posted December 14, 2011 UPDATE 4 Atac f?r? precedent la cardurile românilor dup? o bre?? în securitatea bazei de date a unui retailer. Este posibil s? fie OMV România. - Actualitate > Capital.roSe pare ca OMV a luat-o in mana. Quote
DotA Posted December 14, 2011 Report Posted December 14, 2011 Asa le trebe , e benzina scumpa ! Quote
zbeng Posted December 14, 2011 Report Posted December 14, 2011 prin **** stiam cativa de la benzinarii care erau mana in mana cu hotii in spania nu mai vb deci nimic anormal Quote
immun3 Posted December 14, 2011 Report Posted December 14, 2011 bancomate si blindate tata! the future Quote
daatdraqq Posted December 14, 2011 Report Posted December 14, 2011 E interesant de aflat de ce doar CEC-ul a blocat cardurile . Quote
immun3 Posted December 14, 2011 Report Posted December 14, 2011 bine ca trebuie sa scot maine banii din cec ) Quote
eth0 Posted December 14, 2011 Report Posted December 14, 2011 in curand apare rfid scanner pe oscilatorul quartz montat pe carduri, sa vedem atunci cate anuleaza, in alte tari bancile raspund si ele o cota parte in romania toti sug pula angro, FURATIII MAAAAAA Quote
firewind Posted December 14, 2011 Report Posted December 14, 2011 E interesant de aflat de ce doar CEC-ul a blocat cardurile .Ca nu sunt asigurati? Quote
PingLord Posted December 15, 2011 Report Posted December 15, 2011 Orice banca este obligata sa fie asigurata de catre BNR. Quote
Park Posted December 15, 2011 Report Posted December 15, 2011 Cica OMV sustine ca au doar carduri pe banda magnetica nu pe cip. S-ar parea ca cei de la CEC au probleme. Au blocat peste 17.000 carduri. Craiova e orasul vizat. Quote
aaa1 Posted December 15, 2011 Report Posted December 15, 2011 cele cu cip sint protejate.a patit-o o colega dar cardul clonat avea niste elemente lipsa asa ca au sunat-o de la ing, apoi politie,etc.nu stiu insa daca i-au umflat pe bajeti. Quote
Park Posted December 15, 2011 Report Posted December 15, 2011 (edited) cele cu cip sint protejate.a patit-o o colega dar cardul clonat avea niste elemente lipsa asa ca au sunat-o de la ing, apoi politie,etc.nu stiu insa daca i-au umflat pe bajeti.Ce protejare frate? Cand bancile au trecut de la sistemul RFID la EMV le-a dat peste nas un hacker din america spunandu-le ca e mult mai vulnerabil standardul EMV. Una e bine stiuta. Tipii care au actionat au cunostinte vaste de fizica si informatica de au avut puterea de a receptiona datele si le-au mai si decriptat.Tind sa cred ca e o intreaga retea care a actionat rapid si profesionist. Mai ales acum cand vin sarbatorile. Edited December 15, 2011 by Park Quote
kostasalexis Posted December 15, 2011 Report Posted December 15, 2011 pentru un milion de euro eu as sta sincer 5 ani la parnaie ....sincer in romania nu ai nici un viitor daca nu faci ceva ilegal...... nu ma refer la a a da in cap sau chestii dastea dar dupa cum observati si voi cei care muncesc cinstit nu o duc prea bine ( tot respectu pentru ei ) pe cand hotii si lichelele duc un trai de vis Quote