emiliano2 Posted December 19, 2011 Author Report Posted December 19, 2011 9 exemplare ramasa...inca un exemplar vandut ! 1 Quote
macs Posted December 19, 2011 Report Posted December 19, 2011 (edited) 9 exemplare ramasa...inca un exemplar vandut !...puteti sa o luati cu incredere... e o metoda f buna si posibilitatile sunt f mari...tip: nu e o bageta magica si nici o rugaciune miraculoasa... daca munciti si puneti imaginatia la contributie puteti scoate peste 20 pe zi f usoredit: asa... ce o sa patiti daca nu va ridicati limitele la pp http://twitpic.com/7vixjnps: glumeamhope it helps! Edited December 19, 2011 by macs Quote
emiliano2 Posted December 21, 2011 Author Report Posted December 21, 2011 INca un client multumit Quote
emiliano2 Posted December 23, 2011 Author Report Posted December 23, 2011 8 exemplare ramase..unul vandut ieri Quote
g3oflo Posted December 23, 2011 Report Posted December 23, 2011 nu credeti asa ceva e o magarie pe fata poti sa fii tras in teapa cum iti iei bani prin ce wester winion? sau ce Quote
emiliano2 Posted December 23, 2011 Author Report Posted December 23, 2011 SIteurile de PTU te platesc prin diferite metode inclusiv paypal Quote
GarryOne Posted December 23, 2011 Report Posted December 23, 2011 as vrea sa cumpar una dintre metode, dar astept un feedback de la cineva, sa stiu ca nu dau banii in vant, si care e cea mai eficiente si rezonabila din cele vreo 4 care sunt pana acum Quote
emiliano2 Posted January 2, 2012 Author Report Posted January 2, 2012 Un mic screen cu statistica mea pe ultimele 3 zile Quote
sharkyz Posted January 2, 2012 Report Posted January 2, 2012 (edited) Deja sunt foarte curios...maine voi cumpara si eu metoda!EDIT: Ai PM Edited January 2, 2012 by sharkyz Quote
Akyjunior Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 LR Primesti ? nu am bani in pp si imi este lene sa fac exchange.. Quote
emiliano2 Posted January 3, 2012 Author Report Posted January 3, 2012 Doar paypal sau cod de reincarcare nu am LR... Quote
digitalcore Posted January 4, 2012 Report Posted January 4, 2012 un screen de plata confirmata de paypal sau alertpay, ? Quote
emiliano2 Posted January 4, 2012 Author Report Posted January 4, 2012 sigur ca da Ultima plata primitaSi statistica mea pe filesonic Total Paid in USD*: $410.46Unpaid in USD: $82.93 Quote
cipryan08 Posted January 4, 2012 Report Posted January 4, 2012 il recomand cu putina imaginatie faci si mai mult ! Quote
Cril Posted January 4, 2012 Report Posted January 4, 2012 Ok, stiu ca n-are legatura cu topicul tau(nu am de gand sa cumpar), dar am o intrebare in legatura cu site-urile gen filesonic : Risti ceva prin a urca materiale protejate prin copyright? Vad ca tu ai acolo ceva sezoane urcate, probabil, pe site-uri gen warez-bb. Quote
root_prime Posted January 4, 2012 Report Posted January 4, 2012 (edited) chiar nu mai conteaza, am vazut ca tipul de aici a creat topicul si pe un alt forum fix cu aceleasi imagini si mesaj cu "dau la primii 10/15" etc, sunt doar niste ebookuri furate (cum am vazut in alt thread, nu specific care chiar daca am luat teapa pe jumate) de pe extern iar chestia cu primii 10-15 e doar un cacat psihologic sa para metoda mai "exclusive" si sa te grabeascahttp://www.clubptc.net/forum/viewtopic.php?f=102&t=30742, aceeasi metoda, acelasi emil analfabet, aceleasi poze, aceeasi poezie cu "Vanzarea se v-a face doar catre 10 utilizatori " Edited January 4, 2012 by root_prime Quote
wildchild Posted January 4, 2012 Report Posted January 4, 2012 acum ca ai instiintat lumea, ramane la latitudinea userilor sa mai cumpere sau nu. nu ma chinui sa-i dau ban ca n-are rost, se pare ca i-ai stricat afacerea. Quote
root_prime Posted January 4, 2012 Report Posted January 4, 2012 acum ca ai instiintat lumea, ramane la latitudinea userilor sa mai cumpere sau nu. nu ma chinui sa-i dau ban ca n-are rost, se pare ca i-ai stricat afacerea.pai chiar nu are rost, prostia se plateste, sa zica merci celalalt care chiar vinde apa ca nu il ciripesc, e trist ca multi o sa cumpere si dupa asta, nu inteleg cum de nu li se pare suspect ca pot gasii aceasi metoda cu 1-2 parametrii schimbati in alte locuri sau ca li se pare normal sa primeasca un ebook scris perfect in engleza facut pentru romani, de un roman care nu stie nici gramatica limbii materne, si o vinde altor romani dar totusi carticica e fix in engleza copy-paste-uita, adica compusa cu sange si sudoare*+ alte n chestii batatoare la ochi, daca deja doua din 4 de aic sunt busite e clar ca numai metoda lu' benny e originala/neleechuita, restu au vazut ca poate omu sa vanda aici ebookuri si au zis "hai sa incercam si noi" Quote
emiliano2 Posted January 5, 2012 Author Report Posted January 5, 2012 E Dreptul meu sa vand pe mai multe forumuri si au mai ramas decat 2 exemplare la vanzare, dovezile de plata sunt reale si metoda merge daca depui munca. Quote
bt.ionut Posted January 10, 2012 Report Posted January 10, 2012 Eu am cump?rat'o ?i e o metod? foarte bun? ?i practic?, Thump UP - Merit? banii ! Quote
kingkill666 Posted January 12, 2012 Report Posted January 12, 2012 @bt.ionut daca tot spui ca ai cumparat aceasta metoda poate pui si 2-3poze sa vedem si noi cati $ ai facut Quote
a21n Posted January 12, 2012 Report Posted January 12, 2012 http://shareimage.ro/images/e6umlj6yod2dh109umfl.pngFileSonic, fast and easy file storage. => jos la Opportunity ==> Affiliate Program. Mai departe va descurcati. Quote
DannyRed Posted January 27, 2012 Report Posted January 27, 2012 Soo, cine mai casiga de pe urma Filesonic acum ? Se pare ca proprietarii Filesonic au anulat platile pt download-uri dupa ce FBI-ul a inchis megaupload.com si au inceput sa verifice toate siteurile de gen ... Quote
MazaBoY Posted January 29, 2012 Report Posted January 29, 2012 Eu am cump?rat'o ?i e o metod? foarte bun? ?i practic?, Thump UP - Merit? banii !Nu mai mere nici o metoda nu se mai castiga bani din upload,toate site-urile mari care te platea pentru download au inchis zona de afiliere.Nu va mai stresati tare in curand nu vom mai putea descarca nimic... Quote