yceman Posted December 18, 2011 Report Posted December 18, 2011 (edited) Vand Iphone 4, 8 gb , Codate Orange - 1300 leiTelefoanele vin sigilate de la Orange inclusiv garantie.Stoc: 10 bucatiIn curand si iphone 4s...preiau si precomenzi pentru iphone 4s. Discutam pe pm pentru pret--- TRUSTED SELLER ! Mutat. Vanzare buna ! Edited December 18, 2011 by MrRip Quote
yceman Posted December 19, 2011 Author Report Posted December 19, 2011 au fost vandute 9 buc...1 singur a mai ramasAm adus 5 buc. Samsung Galaxy S2 - 1600 ronAceasi poveste...Noi , Codate Orange, pentru cine e din Constanta le deblochez pe loc gratuit. Quote
Play4Fun01 Posted December 19, 2011 Report Posted December 19, 2011 Salut!Am cateva intrebari: vei mai aduce iphone 4? Faci si schimburi, sau accepti doar cash? Ai cumva si un cont de okazii, sau ceva calificative pe alte forumuri, sa ma conving putin de serviciile care le oferi? (scuza-ma ca sunt putin mai paranoic). Trimiti prin curier, nu?O seara frumoasa iti doresc! Quote
yceman Posted December 19, 2011 Author Report Posted December 19, 2011 iphone 4 si 4s o sa mai aduc dupa 5 ianuarieAccept doar CashNu am vandut pe site`uri specializateTrimit numai prin curier sau predare personala.Un moderator de aici mi-a pus eticheta Trusted seller in primul anunt. Quote
MrRip Posted December 19, 2011 Report Posted December 19, 2011 Salut!Am cateva intrebari: vei mai aduce iphone 4? Faci si schimburi, sau accepti doar cash? Ai cumva si un cont de okazii, sau ceva calificative pe alte forumuri, sa ma conving putin de serviciile care le oferi? (scuza-ma ca sunt putin mai paranoic). Trimiti prin curier, nu?O seara frumoasa iti doresc!Poti cumpara cu incredere de la yce. Garantez eu pentru el. Este baiat parolist. Quote
Play4Fun01 Posted December 20, 2011 Report Posted December 20, 2011 iphone 4 si 4s o sa mai aduc dupa 5 ianuarieAccept doar CashNu am vandut pe site`uri specializateTrimit numai prin curier sau predare personala.Un moderator de aici mi-a pus eticheta Trusted seller in primul anunt.Multumesc frumos pentru raspunsuri. Cred ca imi vand telefonul si ipod-ul, si atunci pastram legatura eventual... M-ar interesa un i4 . Ah, si scuze, dar nu am fost atent la "eticheta".Poti cumpara cu incredere de la yce. Garantez eu pentru el. Este baiat parolist.Multumesc pentru recomandarea facuta. Va doresc sarbatori fericite! Quote
xtrad3 Posted December 21, 2011 Report Posted December 21, 2011 salut,sunt interesat si eu de niste iphoneuri,iau mai multe. imi poti trimite pe privat un email ceva sa iau legatura cu tine ? Quote
TaFFy Posted December 22, 2011 Report Posted December 22, 2011 Si eu as fi interesat de un iphone 4s, dar nu cred ca ai cum sa il deblochezi, doar iphone 4 merge cu gevey sim. Daca exista alta metoda te rog sa postezi. Multumesc anticipat! Quote
SilviuOR Posted December 22, 2011 Report Posted December 22, 2011 salut , samsung galaxy s2 pret? Quote
Orlandino Posted December 22, 2011 Report Posted December 22, 2011 salut , samsung galaxy s2 pret?Samsung Galaxy S2 - 1600 ronCiteste mai atent Quote
84drm Posted December 27, 2011 Report Posted December 27, 2011 Salut, Ti-am trimis un PM insa nu mi-ai raspuns. Mai este valabil anuntul? Quote
paul1ca Posted January 1, 2012 Report Posted January 1, 2012 Salut,Samsung Galaxy Nexus nu aduci? Quote
JohnSmit Posted January 2, 2012 Report Posted January 2, 2012 ma poti ajuta cu un 4s alb?de unde esti?daca se poate sa fac plata cash Quote