inimini Posted December 24, 2011 Report Posted December 24, 2011 asteptati asteptati si o sa va imbogatiti.adfly nu mai plateste ca altadata si nici nu mai merge sa treci de pe adfly pe linkbucks sau altceva:) Quote
ovidelu47 Posted December 25, 2011 Report Posted December 25, 2011 totul are un inceput merge faza doar cand e progr cald dupa numai functioneaza. Quote
cipryan08 Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 off topicam gasit un site care plateste mai bine decat adf.lySite: Advertise, Shorten, Share & Track Your Links With adcrun.chReferral URL: Advertise, Shorten, Share & Track Your Links With adcrun.ch Quote
Ciresel21 Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 Scoate referral-ul:] pana nu iti iei ban :] Quote
cipryan08 Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 5. Se pot lasa linkuri cu referrer in ele. Exceptie: site-urile despre care deja s-a scris si cele de tipul bux.to sau neobux. De ce sa iau ban? Quote
bt.ionut Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 B? e?ti prost sau idiot ? Nu ai voie, greu de în?eles. Quote
cipryan08 Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 Ma baiatule inainte sa ma faci prost sau idiot imi poti spune regula pe care am incalcato?Am pus link la site si link la ref petru care crede ca l-am ajutat cu cv. Quote
HIENA Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 adcrun mi se pare o prostie am cont de 1 sap si nici acu nu mi-a venit link de activare... deci pa Quote
kapaionutz Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 (edited) O metoda gandita de mine care se pare ca merge:http://www.youtube.com/watch?v=c1Cp_vdhyYQ&feature=youtu.be Edited January 22, 2012 by kapaionutz Quote
SilviuSDS Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 O metoda gandita de mine care se pare ca merge:clip0012.avi - YouTubeNu esti tu cel care a inventat sau a gandit scurtarea multipla, exista de mult timp si unii o folosesc destul de des. Dar daca faci un lant prea lung cel care a dat click se plictiseste si in viitor nu va mai da click pe link-urile tale. Metode de facut bani cu adf.ly sunt, trebuie doar sa stii cum sa atragi traficul. Quote
kapaionutz Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 Bravo lor!Eu numa ce mi-am facut cont pe adfly ieri, nu am fost interesat de asa ceva pana acum. Quote
ovidelu47 Posted March 4, 2012 Report Posted March 4, 2012 mai functioneaza aceasta metoda sa imi spuna cineva la sigur va rog mult,Respect. Quote
macs Posted March 7, 2012 Report Posted March 7, 2012 Si ca sa vezi ca mi-am adus aminte de adf.ly si culmea ca numai daca nu cauti ceva anume il gasesti Ce poate face o cafea buna si putina liniste Nush daca ajuta prea mult dar poate o mai testeaza cineva si confirma...YouLikeHits: YouLikeHits - Free Facebook Likes, Twitter Followers, YouTube Subscribers, Website Hits - puneti un short link de adf.ly la site-uri, vizitati siteuri...restul imaginatie SEOBOTs: Custom seo tools | Bots | Internet Marketing Automation Programs - proxiuri, multe proxiuri...hope it helps! Quote
ovidelu47 Posted March 8, 2012 Report Posted March 8, 2012 Si ca sa vezi ca mi-am adus aminte de adf.ly si culmea ca numai daca nu cauti ceva anume il gasesti Ce poate face o cafea buna si putina liniste Nush daca ajuta prea mult dar poate o mai testeaza cineva si confirma...YouLikeHits: YouLikeHits - Free Facebook Likes, Twitter Followers, YouTube Subscribers, Website Hits - puneti un short link de adf.ly la site-uri, vizitati siteuri...restul imaginatie SEOBOTs: Custom seo tools | Bots | Internet Marketing Automation Programs - proxiuri, multe proxiuri...hope it helps!Am vazut ca nu accepta adf.ly youlikehits ce e de facut lamurestema si pe mine? Quote
macs Posted March 8, 2012 Report Posted March 8, 2012 Am vazut ca nu accepta adf.ly youlikehits ce e de facut lamurestema si pe mine?Aa, nush, n-am incercat... pur si simplu mi-a venit idea cand am dat peste imseobots... incearca si tu cu un serviciu de url short ceva... Am postat aici ca sa incercati... Initial ma gandeam la imseobots ... o lista buna de proxiuri si un cont de adfl.ly... Quote