aricamar Posted December 18, 2011 Report Posted December 18, 2011 (edited) Salut m-am inregistrat pe acest forum sa verific daca acest website mai este valid sau este supus guvernului Romaniei sau serviciilor de politie securitate din Romania, daca a devenit o afacere sau propaganda sau daca da libertatea de logare fara restrictii si de utilizre, daca foloseste protectie anti proxy , geolocation sau vnc dtc, si daca permite celor care vor sa fie anonimi sa acceseze acest forum , am monitorizat inca din 2007 acest forum si am salvat cat am putut din el. In acelasi timp vreau sa verific si integritatea utilizatorilor care au ramas si care au renuntat de ce din ce motive etc... (KWE, BENNY, RIPKID, PAX... si multi altii datele sunt dezinformative)Cei din cluj care a-ti fost angajati sau Nytro care inca se mai chinuie sa intretina acest forum sunt persoane care va pot ajuta ca acest forum sa devina ce a fost fara sa fie colaborare cu albastrii..chiar daca sunt de treaba si umbla in civil si fac si bara bara...trebuie sa protejam ceea ce ne apartine.Raportul o sa fie publicat international Edited December 18, 2011 by aricamar
malsploit Posted December 18, 2011 Report Posted December 18, 2011 Du-te si culca-te.Cand te trezesti dimineata poate o sa-ti revi.
aricamar Posted December 19, 2011 Author Report Posted December 19, 2011 (edited) Du-te si culca-te.Cand te trezesti dimineata poate o sa-ti revi. Eu m-am prezentat si am prezentat si scopul meu aici nu ma ascund de nimeni de ce esti obraznic?dute la nicu sa te scarpine cu "gheara" sau la cumatru radu asa mi-a zis cineva sa iti zic cand nu pot sa dorm, si cred ca dimineata o sa vezi rasaritul, nu se pune problema din vest in est colaborez cu toti, ceea ce vreau sa fac aici o sa fac indiferent de comentariile suzetelor , sau sagetilor daca macar ai acest statut esti no.1*E rubrica de prezentare tu scrii la decese ca ,* cauti curva? Edited December 19, 2011 by aricamar
aelius Posted December 19, 2011 Report Posted December 19, 2011 Bun venit,Poate ne luminezi si pe noi ce doresti sa faci. Din primul post cu guvernul Romaniei, militiei si alte panarame, nu am inteles mai nimic (de altfel, nu vad nicio legatura).De asemenea, ar fi frumos sa ne spui mai multe despre acel raport.
aricamar Posted December 19, 2011 Author Report Posted December 19, 2011 W e l c o m e (:Multumesc tin cont ,
Anonimusz Posted December 19, 2011 Report Posted December 19, 2011 Raportul o sa fie publicat internationalTransformate-n oaie:).
Nokia94 Posted December 19, 2011 Report Posted December 19, 2011 Sper sa ajunga la cosul de gunoi topicul asta
pyth0n3 Posted December 19, 2011 Report Posted December 19, 2011 My name is Bond, <silent> James Bond!
stoicescualecs Posted December 19, 2011 Report Posted December 19, 2011 De ce la gunoi?La penale merita
DuTy^ Posted December 19, 2011 Report Posted December 19, 2011 Deci ce vrei sa demonstrezi? ca sa-mi fut una de am inteles... si ce-i aia "protectie vnc"? si ce-i aia integritatea utilizatorilor? adica vrei sa vezi ca ce? si "colaborare cu albastri" cine`s albastrii, si de ce doar angajatii din cluj? "chiar daca sunt de treaba si umbla in civil si fac si bara bara" de aici m-ai bagat in ceata!!!Dupa exprimare cred ca ai vre-o 14 ani si vrei sa vezi cat de mult poti sta fara sa iti iei ban... sau deja ai facut screenshot la ce ai postat?International.. hmmm.. deci nu o sa mai fim RST (romanian security team).. o sa fim IST (international security team)
BogdanNBV Posted December 19, 2011 Report Posted December 19, 2011 explica mai clar, cine esti si ce cacat vrei sa faci , explica termenii care i-ai folosit acolo... sa nu murim prosti
AhEaD Posted December 19, 2011 Report Posted December 19, 2011 Omu are ban, a apucat sa ia ban inainte sa ii dau eu, norocu` lui.Cat despre thread si idee in sine... RATAT !RST e condus de securisti, comunisti, KGB si tot ce tine de militie.Inchis / gunoi !